Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pompierii SMURD, dotaţi cu căşti de protecţie în valoare de 12.000 de euro

Joi, 28 Aprilie 2011 (14:01:27)

Pompierii care fac parte din structurile SMURD vor primi, gratuit, de la un furnizor de echipamente pentru protecţia muncii, 175 de căşti de protecţie, a căror valoare ajunge la 12.000 de euro, se arată într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Sponsorizarea asigurată Fundaţiei SMURD, de către Renania, coincide cu aniversarea Zilei Internaţionale a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă - 28 aprilie.

"SMURD este una dintre cele mai active, eficiente şi de încredere entităţi publice din România. Misiunea sa este vitală pentru noi toţi. Însă la fel de vitale sunt şi securitatea şi sănătatea celor care salvează vieţi. Ne bucurăm să putem continua sprijinul acordat Fundaţiei pentru SMURD şi să contribuim la protecţia acelor oameni care asigură prima linie în salvare, asistenţă şi prim ajutor", a declarat directorul general Renania, Orlando Szasz.

Căştile de protecţie pentru pompieri asigură o protecţie completă a capului în operaţiuni de salvare, împotriva incendiilor şi a socurilor mecanice. Echipamentul protejează calota, ceafa şi gâtul, precum şi faţa de temperaturi înalte şi impact mecanic.

Preşedintele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare, Raed Arafat, a precizat că prin sprijinul acordat de furnizorul de echipamente se va putea îmbunătăţi securitatea intervenţiilor pentru un anumit număr de pompieri care execută misiunile SMURD.

În 2010, serviciile mobile de urgenţă, reanimare şi descarcerare au intervenit, în medie, la 407 cazuri pe zi, fiind asistaţi 139.584 de adulţi şi 12.015 copii. Faţă de anul 2009, a crescut atât numărul cazurilor de urgenţă la care au participat echipajele SMURD (cu 41 la sută), cât şi numărul persoanelor asistate (cu 57 la sută). Timpul mediu de răspuns al SMURD a fost de nouă minute. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii SMURD, dotaţi cu căşti de protecţie în valoare de 12.000 de euro.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii SMURD, dotaţi cu căşti de protecţie în valoare de 12.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei