Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană,despre o eventuală excludere: Sunt absolut relaxat cu privire la acest subiect.Sunt cine sunt

Vineri, 11 Martie 2011 (18:34:26)

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că nu a fost solicitat de conducerea PSD pentru o întâlnire, aşa cum a anunţat liderul partidului Victor Ponta şi că este "absolut relaxat" cu privire la subiectul privind o eventuală excludere a sa din formaţiunea social-democrată.

Chestionat dacă a fost solicitat de conducerea PSD pentru o întrunire care ar urma să aibă loc la începutul săptămânii viitoare, aşa cum a anunţat Victor Ponta, Mircea Geoană, aflat, vineri, în comuna doljeană Bratovoieşti, a spus: "Nu! Sunt convins că săptămâna viitoare va fi dominată de moţiunea de cenzură. Asta ne mai trebuie, să mai dăm şi alte subiecte. Duşmanul nostru este în exterior şi nu în interior".

Întrebat dacă, în opinia sa, Victor Ponta va propune excluderea sa din partid, Mircea Geoană a răspuns: "Eu sunt absolut relaxat cu privire la cest subiect. Sunt cine sunt. Sunt mândru de ce am construit, de prieteniile mele. Nu mă dezic de prietenii mei. Cred că în acest moment trebuie să îndreptăm artileria către adversarul din afara partidului. Dacă adversarul este în interior, facem jocul adversarului nostru politic", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Solicitat să precizeze dacă, în cazul unei decizii de excludere din PSD, ar putea înfiinţa un alt partid, preşedintele Senatului a spus: "Nu există niciun fel de posibilitate nici de excludere şi nici de înfiinţare a unui alt partid politic. PSD este casa mea, este casa noastră. Fiecare am pus câte o cărămidă în această construcţie. Este locul în care muncim cu toţii, indiferent de poziţia pe care o avem. Este o speculaţie pe care în mod natural presa o rostogoleşte".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, după BPN, că, împreună cu Adrian Năstase şi cu Ion Iliescu, se va întâlni săptămâna viitoare cu Mircea Geoană şi cu Ion Toma pentru a vedea dacă aceştia mai "continuă" în PSD.

Surse din conducerea social-democrată au declarat, pentru MEDIAFAX, că lideri ai PSD au acuzat, miercuri, în BPN, că fostul preşedinte al formaţiunii Mircea Geoană ar intenţiona, împreună cu câţiva apropiaţi, printre care Ion Toma şi Florentin Gust, formarea unui partid nou sau a unei platforme în interiorul PSD.

Potrivit surselor citate, Adrian Năstase le-ar fi spus membrilor BPN că Geoană, Toma, deputaţii Florentin Gust şi Radu Coclici, precum şi alţi apropiaţi ai lui Geoană din teritoriu s-ar fi întâlnit săptămâna trecută la Hotel Ramada.

Discuţia de la Ramada, potrivit relatărilor din BPN, s-ar fi concentrat asupra iniţierii demersurilor de înfiinţare a unui nou partid, propunerea fiind făcută de Toma. Sursele citate au arătat că, potrivit discuţiilor din BPN, Geoană i-ar fi convins pe apropiaţi că ar fi mai oportună iniţierea unei platforme în interiorul PSD, care să se poziţioneze critic faţă de actuala conducere.

Sursele MEDIAFAX au arătat că majoritatea membrilor BPN au ridicat problema sancţiunii lui Geoană, aflat deja în interiorul unei suspendări de şase luni din partid. Potrivit acestora, după ce s-a ridicat problema excluderii lui Geoană, Victor Ponta a propus ca, împreună cu Adrian Năstase şi Ion Iliescu, să aibă o discuţie lămuritoare, luni, atât cu Geoană, cât şi cu Toma.

Fostul preşedinte PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, la Antena 3, că nu intenţionează să înfiinţeze, alături de apropiaţi ai săi, o nouă formaţiune politică, însă a admis că este contactat de persoane care îi spun să încerce să facă şi "altceva", însă răspunsul său este că PSD este "casa" lor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană,despre o eventuală excludere: Sunt absolut relaxat cu privire la acest subiect.Sunt cine sunt.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană,despre o eventuală excludere: Sunt absolut relaxat cu privire la acest subiect.Sunt cine sunt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei