Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune a poliţiei

Sute de perechi de pantofi sport, tricouri şi blugi, confiscaţi din Bazar şi Centrul Comercial Zimbru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de perechi de adidaşi, tricouri şi blugi au fost confiscaţi în urma unei acţiuni de control a poliţiştilor de la Investigarea Fraudelor în Bazarul Suceava şi Centrul Comercial Zimbru, la şapte puncte de lucru ale unei societăţi din localitate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în seara zilei de 7 martie, în jurul orei 18:30, poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale l-au depistat pe Dorinel Marţuneac, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce descărca la unul dintre punctele de lucru ale firmei sale mai multe perechi de pantofi sport.

Deoarece între documentele prezentate de administrator şi marfa identificată existau neconcordanţe, s-a procedat la ridicare bunurilor (188 de perechi de pantofi sport), iar spaţiul comercial a fost sigilat în vederea continuării cercetărilor.

În zilele următoare (8 şi 9 martie), împreună cu comisari ai Gărzii Financiare, poliţiştii au verificat toate cele şapte puncte de lucru ale firmei respective, situate în incinta celor două complexe comerciale.

În urma inventarierii produselor, poliţiştii au găsit alte 128 de perechi de pantofi sport care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În comunicatul poliţiei se arată şi că, în urma controalelor, la cele şapte puncte de lucru au fost găsite mai multe produse de îmbrăcăminte (tricouri şi blugi) care purtau însemne şi inscripţii ale unor mărci înregistrate şi în legătură cu care existau suspiciuni că ar fi contrafăcute, bunuri ridicate în vederea expertizării.

Poliţiştii spun că societatea în cauză mai deţine încă un spaţiu comercial, spaţiu folosit pentru valorificarea produselor fără respectarea legislaţiei în domeniu.  

„În cauză urmează a se efectua cercetări faţă de administratorul firmei, pentru punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată fără acordul titularului mărcii şi evaziune fiscală”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de perechi de pantofi sport, tricouri şi blugi, confiscaţi din Bazar şi Centrul Comercial Zimbru.
 Vizualizări articol: 2459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Sute de perechi de pantofi sport, tricouri şi blugi, confiscaţi din Bazar şi Centrul Comercial Zimbru3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dragonul rosu trimis de
(11 mar 2011, 23:23:39
Dragonul Rosu e peste tot , prin toata tara , piete , oboare etc , ca si tigarile de contrabanda . Vorbim de contrabanda , facem arestari dar tara e mai plina de tigari de contrabanda , eu nu inteleg , cum vine asta ? imi explica cineva ? Vorbim de cei care fac schimb valutar ilegal , prin boscheti , prin pietele si oboarele tarii , de faptul ca sunt pedepsiti , bani si valuta confiscata dar ei sunt peste tot , chiar mai multi sau sa inteleg ca legea e doar pentru cei care nu cotizeaza la "partid" . Nu vreau sa fiu inteles gresit , ...doar vorbim si atat . Poate cu mai putini politisti va fi mai eficient , poate vor pleca cei care sunt casieri la "partid" ...dar poate nu , poate "partidul are nevoie de acestia .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei