Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Harşovschi: „Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu”

Vineri, 11 Martie 2011 (15:38:48)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Suceava a PD-L, Lucian Harşovschi, cere tinerilor liberali care mai cred în modernizarea României „să se rupă de trecutul comunisto-securist”, unde au fost atraşi de politica unor personaje precum Dan Voiculescu, făcută în interesul personal. Tinerii democrat-liberali recomandă colegilor de generaţie din PNL să aleagă între curajul de a se disocia de Dan Voiculescu, declarat informator al Securităţii, şi a rămâne alături de un simbol al răului epocii comuniste.

„Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu. Numai scăpând de faptele mizerabile ale trecutului, ce au alterat fiinţa poporului român înainte de decembrie 1989, generaţia noastră poate moderniza cu adevărat România. Efortul generaţiei tinere de a construi ceva pentru viitor nu poate fi posibil atâta timp cât reprezentanţi ai trecutului comunist şi securist ne ghidează încă în politică. Asocierea tinerilor din PNL cu ideologul comunist Ion Iliescu şi informatorul Securităţii <Felix> Voiculescu nu face cinste unor tineri care se presupune că gândesc altfel. Politica bunului-simţ, care se vrea a fi promovată de PNL, nu poate include inconsecvenţa şi ipocrizia, şi reamintim cazul Mona Muscă, apărut în PNL, exclusă fără a avea un verdict final. Considerăm că utilizarea <balanţei> conservatoare cu două măsuri nu aduce nimic moral în cazul de faţă. Tinerii din România nu trebuie să se asocieze cu securiştii, aşa cum Crin Antonescu i-a asociat pe cei ce fac parte din PNL”, a declarat Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harşovschi: „Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu”.
 Vizualizări articol: 830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Harşovschi: „Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 mar 2011, 18:08:45
Vedeti cum apar imediat trepadusii PNListi si PSDisit si comenteaza aiurea? Sa faca punctaj mare sa poata primi mai multi bani de la aia care mai au putin si le cumpara si sufletul. Foarte bine dl viceprimar…sa iasa sobolanii din gaurile unde s-au ascuns.

2.   Comentariu trimis de
(11 mar 2011, 18:12:55
Imediat apar si USL-istii! sa vedeti cum in ochii lor nimic nu e bun si cum e mai bine sa vina ei la condecere...uhhhh
3.   * trimis de
(11 mar 2011, 19:41:36
Poţi vorbi ... fără să spui nimic
Sau ... prin tăcere , un întreg gând să transmiţi
Poţi respecta pe cineva deşi ţi’e inamic
Poate fi ură ... între căsătoriţi

Poţi citi ceva şi să înţelegi altceva
Poţi ... fiindcă eşti limitat de mintea ta
Şi lasă-mă să-ţi mai spun , băsesciene , ceva :
Te crezi ,, cineva ’’ doar fiindcă gândeşti anapoda
4.   Ori ești politician, ori nu mai ești trimis de
(11 mar 2011, 21:32:08
Păi tinere slujitor al legii și a lui Zeus, matale când erai la putere cu PSD și PC de ce nu ai mai făcut atâta caz de Voiculescu și Iliescu? Atunci erau buni, acum nu mai sunt? Ce-i cu ieftineala asta de circulară venită pe linie de partid de la centru și rostită de bietul viitor fost viceprimar (chiar dacă va ieși iar PDL)?

E clar că trebuie să dispară din politică oameni ca Iliescu (care oricum e retras în mare) sau ca Voiculescu (care și el nu activează direct), la fel cum ar trebui să dispară și Monica Iacob Ridzi sau Roberta Anastase, precum și Berceanu, Videanu și Udrea, care nu au ca principiu decât hoția.
Îmi e milă de cei care pun botul la propaganda PDL-istă care propagă mesaje că toți ceilalți sunt comuniști, în contextul care la ei totul se conduce de la centru și nimic nu se face fără voia lui Zeus Băsescu... inclusiv securitatea, care astăzi se regăsește în ministerele supuse care execută, arestează și concep dosare așa-zis penale tuturor celor care se opun și nu se supun lui Zeus...

Cât despre userii IOANSUCEAVA și COSOVANUANDREI, sper că pupați dorsalele pe bani mulți, că altfel e penibil să fii primul care comentează un comentariu care nici măcar nu a fost postat...
4.1  RE: Ori ești politician, ori nu mai ești trimis de
(12 mar 2011, 11:08:14
Sa te obisnuiesti cu IOANSUCEAVA si COSOVANUANDREI. Ei vor posta zilnic pana dupa alegeri.

Avand in vedere ca Voiculescu era angajatul unei firme PRIVATE (o multinationala) care facea exporturi din Romania este evident ca trebuia sa dea note informative. Avand in vedere ca Zeus era capitan de nava si avea curse in lumea occidentala, evident ca dadea note informative. Ei dadeau despre oamenii cu care se intalneau si altii care ii intalneau dadeau despre ei.

Sunt convins ca exista si acum note informative dar care se preocupa de culegerea unor altfel de informatii (amante, vicii, afaceri necurate) care pot duce la santajarea sau decredibilizarea persoanelor vizate.

Tare bune ar fi notele informative, daca s-ar limita la chestiuni legate de activitatea profesionala a celor care opereaza cu fonduri publice. Parlamentari, ministrii, ministrii secretari de stat, conducatori de institutii, primari, consilieri locali, sa spuna ce au facut ei si sa toarne ce fac ceilalti. Un organism cu adevarat independent sa solicite lunar aceste note, sa le confrunte si sa vada daca nu iese la lumina cate o vacuta mulsa pana la sange. Visez de dimineata.
5.   Hahahahaha trimis de
(12 mar 2011, 07:31:53
E de rasul curcilor ce afirma acest individ, la a carui trecut nu am sa fac nicio referire, ca nu am timp de pierdut.
Nu pot insa sa nu reamintesc personaje PDL-iste de actualitate. Ca sa fiu mai explicit. Pseudo-reformatorul Hasoschi, cere tinerilor sa plece din PNL din cauza lui voiculesc si sa se alature HOATEI de ANASTASE sau RITZI sau poate smecherului de PASAT. Cate exemple mai vrei fraiere de hasoschi? Ai iesit ca ai avut tema acasa si crezi ca ai dat lovitura? Siktir.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei