Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2010 - Anul XV, nr. 253 (4544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Astăzi este începutul sfârşitului Guvernului Boc şi al lui Traian Băsescu

Miercuri, 27 Octombrie 2010 (13:52:48)

Liderul PSD, Victor Ponta, care merge în marş spre Palatul Parlamentului alături de sindicalişti, a spus că astăzi este "începutul sfârşitului Guvernului Boc şi al lui Traian Băsescu" şi că nu doreşte nimic altceva decât să plece de la guvernare "Băsescu, Boc, Udrea, Anastase şi toţi hoţii lui".

"Să plece de la guvernare Traian Băsescu şi Boc, şi Udrea, şi Anastase, şi toţi hoţii lui", a spus Ponta.

Întrebat ce părere are despre faptul că sunt unele voci care susţin că protestatarii de miercuri ar fi huligani, Ponta a spus că şi în 1989 s-a spus despre oamenii care protestau că sunt huligani, "şi tot cu o Elena".

"Aşa spunea şi Ceauşescu în 1989, că sunt huligani. La fel face şi Băsescu, tot cu Elena, dar cu o altă Elena. Nu e nimic nou în România", a mai spus Ponta.

Întrebat ce părere are despre modul în care a fost organizat protestul de miercuri, Victor Pinta a spus că mitingul a fost unul reuşit şi că s-au înţeles foarte bine confederaţiile sindicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, prima coloană de manifestanţi care a plecat în marş din Piaţa Victoriei spre Palatul Parlamentului a trecut de rondul din Piaţa Romană şi se îndreaptă spre Universitate, pe Bulevardul Magheru.

Până în prezent nu au fost înregistrate incidente, coloana de manifestani fiind organizată şi respectând convenţia cu organizatorii mitingului.

Manifestanţii strigă "Nu vă fie frică, papagalul pică", "Pe ei, pe ei, pe mama lor", "Jos Băsescu, jos Guvernul" şi "Demisia".

Ei îi îndeamnă şi pe bucureştenii care îi urmăresc de la geamuri sau care sunt în zonă să li se alăture.

Oamenii au steaguri ale sindicatelor din care fac parte, precum şi pancarte, fluieră şi huiduie.

De la sediul Guvernului au plecat în marş cei aproximativ 30.000 de protestatari, la finalul mitingului din Piaţa Victoriei.

În faţa coloanei de manifestanţi se află liderii PSD Victor Ponta, Marian Vanghelie, Dan Nica şi Rovana Plumb, care merg la mică distanţă de primul grup.

Coloana de manifestanţi s-a oprit din marş, la puţin timp de la plecarea din Piaţa Victoriei, deoarece sindicaliştii au fost nemulţumiţi că în faţă se află lideri ai PSD, iar acţiunea sindicală a fost blocată, timp de câteva minute, între Piaţa Victoriei şi Piaţa Română.

Marşul a fost reluat după ce prima pancartă, care era purtată de lideri ai PSD, a fost schimbată cu alta care este ţinută doar de sindicalişti, grupul condus de Victor Ponta fiind în faţa coloanei, dar la distanţă de primul grup de manifestanţi.

Protestatarii au înlocuit prima pancartă pe care scria cu roşu pe fond alb "Criza sunteţi voi, România suntem noi", care era ţinută de sindicalişti împreună cu lideri ai PSD, cu alta pe care scrie cu albastru pe fond alb "Mitingul celor nemulţumiţi".

Sindicaliştii au spus că acţiunea de protest este a lor, nu a partidelor politice. Ei şi-au exprimat nemulţumirea că lideri ai PSD conduc coloana de manifestanţi.

Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care moţiunea de cenzură "Moţiunea României majoritare, moţiune populară", iniţiată de opoziţie, urmează să fie dezbătută şi supusă votului, a început în jurul orei 11.30.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Astăzi este începutul sfârşitului Guvernului Boc şi al lui Traian Băsescu.
 Vizualizări articol: 513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Astăzi este începutul sfârşitului Guvernului Boc şi al lui Traian Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei