Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kiss FM: Nu trimitem SMS-uri câştigătorilor concursurilor noastre

Duminică, 26 Septembrie 2010 (16:14:08)

SMS-urile primite de mai multe persoane care au fost anunţate că au câştigat premii oferite de Kiss FM sunt o "tentativă de fraudă" şi nu reprezintă o campanie a postului de radio, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Kiss FM.

Această situaţie durează de câteva luni, fapt pentru care Kiss FM a discutat cu reprezentanţii companiilor de telefonie mobilă. "Este o tentativă de fraudă în numele nostru. Ne-am anunţat deja ascultătorii că nu noi le trimitem SMS-uri", au explicat reprezentanţii Kiss FM.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul propriu, Kiss FM spune că nu trimite SMS-uri câştigătorilor concursurilor sale.

"Mai mulţi ascultători ne-au transmis că au primit SMS-uri, prin care erau anunţaţi că au câştigat premii oferite de Kiss FM, iar pentru a intra în posesia lor, li s-a cerut apelarea anumitor numere de telefon sau achiziţionarea cartelelor valorice şi trimiterea codului de acces (...) Niciodată nu anunţăm câştigătorii prin SMS, nu solicităm prin SMS, e-mail, mesaje scrise, scrisori sau apeluri telefonice informaţii referitoare la parole personale sau coduri de reîncărcare. În plus, câştigătorii noştri de la campaniile desfăşurate pe radio sunt întotdeauna sunaţi în direct, de Dj-ii Kiss FM, iar cei de la campaniile desfăşurate pe kissfm.ro sunt mereu contactaţi telefonic de un reprezentant Kiss FM, care poate dovedi acest lucru", se arată pe site-ul postului de radio.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a fost anunţat, duminică, printr-un SMS ce apărea semnat de reprezentanţii radioului Kiss FM, că a câştigat 5.000 de euro şi un telefon mobil, în mod eronat.

Purtătorul de cuvânt a precizat că SMS-ul conţinea un număr de telefon, la care era îndemnat să sune pentru a primi informaţii privind colectarea premiului. Acesta a mai spus că recomandă oamenilor să nu dea curs unor asemenea mesaje suspecte, pentru că pot cădea victime înşelăciunilor.

El a mai precizat că o asemenea încercare a infractorilor îndreptată spre reprezentanţi ai Poliţiei este fără precedent.

Postul de radio Kiss FM este opeat de grupul paneuropean ProSiebenSat.1. Din 2007, Prima TV face parte din grupul paneuropean ProSiebenSat.1, care mai operează în România postul de televiziune Kiss TV şi radiourile Magic FM, One FM şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kiss FM: Nu trimitem SMS-uri câştigătorilor concursurilor noastre.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiss FM: Nu trimitem SMS-uri câştigătorilor concursurilor noastre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei