Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Piţurcă: Nu aş fi vorbit dacă Gigi Becali nu spunea tâmpenii caracteristice lui

Luni, 9 August 2010 (14:33:51)

Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu s-ar fi întâlnit cu reprezentanţii presei dacă patronul stelist Gigi Becali nu ar fi spus "tâmpenii caracteristice lui".

"Nu am mai vorbit de un an şi trei luni şi nu aş fi făcut-o nici acum dacă Gigi Becali nu vorbea şi spunea nişte tâmpenii caracteristice lui, în care făcea referire la zeci de milioane de euro, bani care, spunea el, i-aş fi cerut eu, sau mi-ar fi revenit mie dacă el ar fi vorbit", a declarat Piţurcă.

Piţurcă a adăugat că Steaua trece prin momente grele doar din cauza lui Gigi Becali. "În vară, după ce Steaua a terminat pe locul pe care a terminat, în atmosfera care era, Gigi Becali mi-a dat telefon, el nu ar fi vrut să vin, sunt sigur, dar ultima soluţie eram eu, i-am şi spus, am fost prieteni, suntem amici, dar «gândeşte-te foarte bine, ştii cum sunt eu, ştii ce vreau eu». M-a asiguat că va fi totul în regulă, am dialogat normal. Doream să vin, am crezut că era de datoria mea să vin la Steaua. Steaua a trecut prin momente dificile numai datorită lui Becali, iar dacă nu e conştient de asta greşeşte. A acceptat rapid, cum este caracteristic lui, situaţia financiară am discutat-o la telefon, am cerut salariu de 600.000 de euro, el mi-a spus că nu are bani, mi-a spus că îmi dă 300.000, am acceptat, banii nu erau importanţi pentru mine, dar m-am gândit la Steaua şi chiar la Gigi Becali. Steaua este un brand în fotbalul românesc, din păcate în ultimii ani, Steaua nu a mai fost a suporterilor", a afirmat Piţurcă.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după doar primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garanţii în valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piţurcă: Nu aş fi vorbit dacă Gigi Becali nu spunea tâmpenii caracteristice lui.
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piţurcă: Nu aş fi vorbit dacă Gigi Becali nu spunea tâmpenii caracteristice lui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei