Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Noul pasaj CFR, inaugurat în prezenţa a peste o sută de rădăuţeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier din municipiul Rădăuţi va fi mult mai „aerisit” după ce la finele săptămânii trecute administraţia locală a inaugurat o nouă rută, atât pentru traficul greu, cât şi pentru cel uşor, rută care va ocoli centrul localităţii şi va face legătura între intrările în municipiu dinspre Suceava şi Suceviţa-Marginea. Iniţiativa aparţine primarului Aurel Olărean, iar prin devierea circulaţiei rutiere pe noul traseu, „vom mai aerisi circulaţia din zona centrală, vom proteja zona istorică, dar şi gospodăriile localnicilor care au case situate pe drumurile pe care circulă acum maşinile grele”, după cum a declarat edilul-şef.

Sâmbătă la prânz, după o slujbă de sfinţire, în prezenţa a peste o sută de localnici, a fost inaugurat noul pasaj CFR, pentru realizarea căruia au fost necesare o serie de modificări şi adaptări la traficul rutier.

 „A fost o lucrare deosebit de importantă, care a avut ca suport fonduri de la bugetul local, e vorba de circa 120 de mii de euro, şi care a demarat anul trecut. Ea a avut ca scop construirea unui pasaj peste calea ferată, mai bine zis a unei treceri peste nivel, pe strada Spitalului, pasaj care vizează fluidizarea circulaţiei în zona centrală a municipiului”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul pasaj CFR, inaugurat în prezenţa a peste o sută de rădăuţeni.
 Vizualizări articol: 3201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Noul pasaj CFR, inaugurat în prezenţa a peste o sută de rădăuţeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
( 9 aug 2010, 11:29:45
Atat s-a vorbit de acest pasaj ca ma gandeam cine stie ce lucrare fac "peste" calea ferata, asa cum se lauda primarul. Ceea ce vad in poza nu este decat o trecere la nivel cu calea ferata nu este nici peste calea ferata nici pe sub si nici "mai bine zis peste nivel". Nu contest ca nu-i necesara, bravo lor ca au construit-o dar nu-i cine stie ce lucrare complicata.
2.   Excelent! trimis de
( 9 aug 2010, 11:58:00
Asta a fost o idee cu adevarat buna, iar concretizarea ei aduce beneficii tuturor radautenilor si celor ce tranziteaza prin zona. Felicitari primarului pt ca nu se lasa rapus nici macar de criza!
3.   La taiat de pamblica trimis de
( 9 aug 2010, 20:13:01
La taiat de pamblica politicieni sunt cei mai buni, mie rusine de realizarea care au facut-o, i-au mai pus si pamblica:))), am ajuns de rasul curcilor . O autostrada pe cand oare, acolo merita o pamblica, nu la o trecere de cale ferata.
4.   Probleme existente trimis de
(10 aug 2010, 01:27:35
1. in momentul in care ajunge un tren in gara nu se mai poate circula peste pasaj, trenul se va opriinclusiv peste pasaj
2. daca e un tren de marfa in zona acesta va opri pe una din liniile care trebuie traversate, pt ca prioritate vor avea cele de pasageri
3. daca un tren va trebui sa intoarca la radauti timp de cel putin 10 minute nu se va putea trece peste pasaj
4. pentru a ajunge la pasaj de la intrerea dinspre suceava sunt nu mai putin de 6 intersectii unde trebuie sa incetinesti sau sa opresti pt a da prioritate, in comparatie cu traseul prin centru care e un drum cu prioritate, avand de oprit, incetinit doar la semafor.
5. pt a devia pe aceasta ruta traficul greu ar trebui ca intersectiile sa fie largite si pe marginea drumurtilor sa nu mai fie parcate masini, in caz contrar se vor crea ft mari ambuteiaje
6. durata medie a unei calatorii de la intrarea in oras pe varianta ocolitoare pana la zoo, e de 14 minute, pe traseul obisnuit durand 7-9 minute, la ora 17.00
5.   "mda... multumim" trimis de
(10 aug 2010, 09:26:35
Multumim domnule primar. Acest nou drum nu va mai da voie traficului greu sa treaca pe langa scoala generala nr.2, adica acolo unde este si fortareata dumneavoastra de fap, acolo pe colt... aia cu zidul de 2-3m. Dar inteleg de ce nu mai doreati sa treaca tirurile pe langa casa dumneavoastra, ca o afecteaza din punct de vedere structural. Intreseant este... ca acum le afecteaza pe cele de pe str. Volovatului, str. Mihai Eminescu si altele din imprejurimi unde casele sunt vechi ca si cele din centru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei