Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Piţurcă: Steaua nu cred că îşi revine, indiferent ce antrenor va veni

Luni, 9 August 2010 (18:26:14)

Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că odată cu plecarea lui, tot ce a realizat s-a dărâmat, precizând că nu crede că Steaua îşi va reveni indiferent de numele antrenorului care îi va succede.

"Sunt lucruri bune ce am realizat în două luni, dar acum s-a dărâmat tot. Steaua nu cred că îşi revine, indiferent de ce antrenor vine. Orice antrenor va veni va avea probleme, pentru că dacă va avea rezultate vor începe anumite lucruri, ştiu eu care. Iar dacă nu sunt rezultate va fi vai de capul lui. Părerea mea e că această echipă trebuie să fie în primele trei. Contractul meu aşa îl făcusem. Şi a vorbit şi de el, «ce domnule, locul 3 primul an?». Stai mă, ce ai cheltuit vre-o sută de milioane, l-ai adus pe Maradona? Pe cine ai adus să iei campionatul aşa? Timişoara şi Dinamo joacă cu aceiaşi oameni de 3-4 ani şi normal ar fi să termin în urma lor", a spus Piţurcă.

Tehnicianul a precizat că semnase un contract valabil o lună pentru a putea sta pe bancă la meciurile oficiale ale Stelei: "După primul stagiu de pregătire din vară, am discutat cu Gigi despre contract. Eu am vrut contract de la început, dar el nu e patron la Steaua. Alţii sunt patroni, alţii semnează. Aşa că eu până acum nu semnasem contractul. Oficial, nu eram nimic la Steaua. Aveam semnat doar un contract pentru o lună, care a fost înregistrat la federaţie, ca să pot să stau pe bancă".

Piţurcă a recunoscut că Becali a făcut sacrificii uriaşe pentru club atunci când l-a preluat. "Dacă vreun jucător se plânge de bani, ăla e cea mai mare jigodie pentru Gigi. Cum, după ce i-a dat atâţia bani, cum să îi ceară lui prima de victorie? El nu înţelege că jucătorii joacă pentru bani. Dacă erau întârzieri la salarii de trei luni eu plecam. Nu regret că am venit la Steaua, am spus că era şi datoria mea. Iar Gigi Becali a făcut şi lucruri bune la Steaua. Când a venit, el nu avea banii de acum. El şi-a riscat averea pentru Steaua. Se împrumuta pentru club, ajunsese să dea şi 500.000 de euro dobânzi. Dar cu toate astea, Steaua nu e a lui. Dacă nu va înţelege asta sunt două soluţii: ori continuă ca acum şi se va distruge totul, ori Gigi pleacă. Dacă vrea el să conducă, mai bine îşi face bagajele şi pleacă".

În ceea ce-l priveşte pe jucătorul Dorel Stoica şi clauza impusă de Universitatea Craiova, conform căreia ar fi trebuit să platească un milion de euro dacă semnează un contract cu o grupare din Liga I, Piţurcă a spus că nimeni nu poate lua cuiva dreptul la muncă: "Acea clauză nu poate fi plătită niciodată. Nicăieri pe lumea asta nu i se poate îngrădi cuiva dreptul la muncă. El a plecat de la Craiova în străinătate. Apoi i s-a terminat contractul, a vorbit cu Adrian Mititelu care i-a zis să aştepte. A aşteptat 4-5 zile, dar cât să mai aştepte? Atunci l-am sunat eu şi i-am zis să vină la Steaua. E adevărat, Adrian îi plătea un salariu mare, 400.000 de euro, ăsta e salariu ca în străinătate. Cu toate astea, nu e normal să îi ceri un milion de euro unui jucător".

Piţurcă a precizat că e foarte puţin probabil să preia conducerea tehnică a unei echipe precum Universitatea Craiova după ce a început campionatul. "Mie nu îmi place să preiau o echipă aşa. Chiar vorbeam cu fratele meu, că şi atunci când am preluat Craiova tot Ţicleanu era antrenor. El e un băiat bun, dar eu nu voi face aşa ceva. Să îşi vadă de treabă acolo. Oricum, eu cred că dacă mai vin 2-3 jucători, Universitatea Craiova poate câştiga campionatul sau se poate bate la titlu", a mai spus tehnicianul.

Piţurcă a părăsit, duminică, funcţia de manager general al FC Steaua după ce s-a certat cu patronul Gigi Becali, iar luni a organizat o conferinţă de presă în care a expus motivele plecării sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piţurcă: Steaua nu cred că îşi revine, indiferent ce antrenor va veni.
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piţurcă: Steaua nu cred că îşi revine, indiferent ce antrenor va veni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei