Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Terminatorul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dar dacă era invers? Oratorul înnăscut Gigi Becali să-i fi cerut garanție mutului Pițurcă toate câștigurile la cazinouri din sezonul viitor pentru ca acesta din urmă să se prezinte la conferințele de presă. Piți sigur nu accepta, s-ar fi simțit umilit, așa că Becali își dădea demisia din funcția de jupân, și-o aproba și pleca din Ghencea. Toate problemele se rezolvau de la sine, iar Piți câștiga campionate fără număr, fără număr. Orice proiecție într-un viitor care nu-l include pe Becali pare roz.

Confruntându-ne însă cu realitatea lui Gigi - terminatorul de antrenori, nu ne rămâne decât să ne temem de ceea ce va urma la Steaua. Suporterii vor fi și mai înverșunați ca în sezonul trecut. A devenit clar și pentru cei care s-au iluzionat cu faptul că Pițurcă va reuși să-l domine pe Becali, că alături de acest om nu se poate construi nimic. Nici măcar acei suporteri jalnici care îl aclamau când s-a urcat pe Maybach nu se vor mai lăsa prostiți. Vafi un război din care Becali nu poate ieși învingător nici dacă învinge. Mai mult, după ce va pleca de la Steaua, căci odată și odată va pleca, ar trebui să fie declarat persona non grata în Ghencea.

Gigi Becali a spus ceva despre el însuși, un adevăr aparent. Pe el nimeni nu-l poate împiedica să vorbească. Poate, dar Fenomenul Becali nu se poate manifesta în oglinda de la baie. Așa cum există ziua mondială fără tutun, cum ar fi și una fără Gigi Becali? Un pact de o zi, numai una, între toată presa. Știu, e fabulație, s-ar găsi destui spărgători de grevă. Unii probabil că s-ar simți inutili. Dar măcar antrenorii or fi înțeles regula asta, „fără Gigi Becali”? Mă tem că nu. O să se găsească unul care s-o bage pe-aia cu Steaua care nu se refuză. Oricum va exista și un grup de presiune care va face „anti-lobby”, dacă pot spune astfel, așa că viitorul antrenor nu va avea trai nici cu suporterii. Câți or mai veni la stadion...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Terminatorul.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Terminatorul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei