Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ca în fiecare weekend

Şoferi beţi, fără permis ori la volanul unor maşini neînmatriculate, pe şoselele din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din judeţ întocmesc teancuri de dosare penale la sfârşitul fiecărei săptămâni pe numele şoferilor penali depistaţi în trafic, iar nici weekendul ce tocmai a trecut nu a făcut excepţie de la regulă.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, poliţiştii de la Circulaţie au avut activitate şi zilele trecute.

La Arbore, a fost oprit în trafic Ilie B., în vârstă de 31 de ani, din oraşul Solca, care conducea un autoturism pe DN 2K. Pus să sufle în alcooltest, tânărul a fost găsit cu o alcoolemie de 1,29 la mie în aerul expirat.

Beniamin C., de 27 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat conducând, pe raza comunei Moara, un autoturism cu numerele provizorii expirate. Aceeaşi situaţie şi în cazul lui Ioan M., de 33 de ani, din comuna Arbore, prins pe raza comunei Şcheia la volanul unui autoturism neînmatriculat. 

 Alcooltestul a arătat o concentraţie de 0,42 la mie în aerul expirat şi în cazul lui Constantin F., de 39 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, tras pe dreapta de un echipaj de poliţie, pe DN 17, pe raza comunei Vama.

Un caz aparte este cel al unui tânăr din comuna Breaza, Alin B., în vârstă de 20 de ani, prins, vineri seară, în jurul orei 21.30, conducând fără permis, pe DJ 175, un autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

Pentru că s-a urcat băut la volan va răspunde în faţa legii şi Constantin B., de 56 de ani, din Hânţeşti, care a fost depistat conducând pe raza localităţii cu o alcoolemie de 1,20 la mie în aerul expirat.

Probleme cu legea a avut în weekend şi Gheorghe O., de 24 de ani, din municipiul Vatra Dornei, şofer tras pe dreapta pe strada Mihai Eminescu din localitate. Tânărul, aflat la volanul unei maşini ale căror numere provizorii expiraseră cu o zi înainte, emana miros de alcool şi a refuzat să sufle în etilotest. Ulterior, însă, a acceptat să-i fie recoltate la spital probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Ultimul pe lista exemplelor oferite, ieri, de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava este un tânăr de 24 de ani din comuna Horodniceni, Mihai A..

În timp ce conducea un autoturism, pe DJ 209 B, în comuna Mălini, tânărul a scăpat într-o curbă la stânga controlul volanului şi a acroşat un gard. Deşi a scăpat nevătămat, s-a ales cu dosar penal, pentru că poliţiştii l-au pus să sufle în alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,89 la mie în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi beţi, fără permis ori la volanul unor maşini neînmatriculate, pe şoselele din judeţ.
 Vizualizări articol: 2433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şoferi beţi, fără permis ori la volanul unor maşini neînmatriculate, pe şoselele din judeţ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ptr.administrator trimis de
( 9 aug 2010, 14:35:43
ar fi foarte bine daca a/ti urmarii ;i a/ti informa in continuare opinia publica in cite din aceste dosare cei vinovati vor fi trimisi in judecata si vor mai fi si condamnati cu inchisoarea cum spune legea.Mai mult ca sigur nici unul nu va primi pedeapsa cu inchisoare cum prevede legea,statul cheltuie o groaza de bani pentru prinderea acestor infractori care tot nu vor pati nimic si vor continua sa comita astfel de faptre pina omoara oameni nevinovati pe drum.Halal stat,halal justitie.Statul isi fura singur caciula de pe cap.
2.   Curiozitate trimis de
( 9 aug 2010, 16:38:15
Cati indivizi prezentati in acest articol,"d-le Rusu",conduceau fara permis pana la urma ?Doar toti conduceau cu alcool in sange si sau cu numerele provizorii expirate ! Care o fi fara permis de conducere ?Vezi,de aia tu nu poti fi numit jurnalist !
3.   Monitor stricat trimis de
( 9 aug 2010, 18:34:26
"Un caz aparte este cel al unui tânăr din comuna Breaza, Alin B., în vârstă de 20 de ani, prins, vineri seară, în jurul orei 21.30, CONDUCAND FARA PERMIS, pe DJ 175, un autoturism neînmatriculat şi cu numere false de inmatriculare"
3.1  RE: Monitor stricat trimis de
( 9 aug 2010, 19:51:10
Rambo5, ma fac eu jurnalist pentru tine: UNUL OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS UMBLA IN PERMANENTA BEAT SI CU MASINA DE ANGLIA CARE SE PARE CA E SI FURATA. ESTE VORBA DE UN OPEL MODEL MAI VECHI 1995. UITE PONT PENTRU POLITISTI(ASTA DACA NU LE A DAT DE BAUT SI LOR)

PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS OPEL DE ANGLIA
3.2  RE: Monitor stricat trimis de
( 9 aug 2010, 20:16:28
Scuze,tanarul din Breaza nu detinea permis .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei