Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali: E posibil să vină şi un antrenor italian

Luni, 9 August 2010 (18:03:29)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că se gândeşte şi la posibilitatea angajării unui antrenor italian după ce finul său, Massimo Pedrazzini, fost principal la gruparea "roş-albastră", i-a recomandat câţiva tehnicieni din Peninsulă.

Fostul tehnician stelist Massimo Pedrazzini a fost prezent, luni, la reşedinţa din Aleea Alexandru a lui Gigi Becali, finanţatorul stelist menţionând că şi el este o variantă pentru postul de principal dacă alţi tehnicieni îl refuză. "Dacă nu vrea să vină nimeni la echipă, va fi Pedrazzini. El a venit acum la mine cu nişte oferte pentru nişte tehnicieni italieni de marcă. Mi-a spus că vrea să mă ajute. E posibil să vină şi un antrenor italian", a spus Gigi Becali, care se pregătea să viziteze echipa stelistă la antrenamentul de după-amiază condus de Leonard Strizu.

El a explicat din nou că îşi doreşte o tripletă de foste glorii steliste la conducerea clubului, făcând aluzie la Anghel Iordănescu, Ilie Dumitrescu şi Gheorghe Hagi, adăugând de data asta încă un fost fotbalist pe listă, posibil Gheorghe Popescu. "Omul cât trăieşte învaţă. Voi pune cea mai mare glorie în funcţia de preşedinte a clubului, a doua cea mai mare glorie în funcţia de manager general, al treilea, cel mai tare şi cel mai mare, antrenor. Altul cel mai mare din fotbal, care a făcut imagine României, la Steaua. Trebuia de mult să strâng toate simbolurile astea mari ale României la Steaua. Dar lasă, o să fac acum", a mai spus el.

Gigi Becali a menţionat că nu a fost supărat atunci când suporterii stelişti le-au scandat numele lui Victor Piţurcă şi Emeric Ienei la meciul cu Universitatea Craiova ci s-a bucurat şi a adăugat că mai exista o clauză impusă de Piţurcă în viitorul contract, aceea ca tehncianul să primească zece la sută din suma unui viitor transfer al unui fotbalist stelist adus sau format de Piţurcă. "Nu am fost gelos pe Piţurcă sau pe nea Imi când li s-a strigat numele. Cum să fiu aşa? Eu m-am bucurat pentru Piţurcă, mi-au dat lacrimile. Chiar credeam că el este unul dintre cei care merită să li se strige numele. Iar în conferinţă, Piţurcă a spus adevărul, exagerând doar cinci, zece la zută. Se înşală că aş fi fost gelos pe el, n-am cum să fiu, ţin la el, terenul de care vorbea valorează 15 milioane de euro şi a mai fost şi o clauză de cinci milioane de euro cash. Plus că nu a menţionat şi de clauza pentru vânzarea jucătorilor aduşi sau formaţi de el de zece la sută din suma de transfer. Mie îmi pare rău de el pentru toată treaba asta. Piţurcă are o mie de calităţi, dar şi câteva defecte care strică tot", a concluzionat Gigi Becali.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit din cauza unor garanţii cerute de tehnician cu care finanţatorul nu a fost de acord. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali: E posibil să vină şi un antrenor italian.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali: E posibil să vină şi un antrenor italian0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei