Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mai 2010 - Anul XV, nr. 101 (4392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Am plătit din banii mei 1.000 de lei pentru fotografiile cu vizitatorii din 1-2 mai

Luni, 3 Mai 2010 (16:45:06)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că a suportat din banii săi costurile fotografiilor pe care le-a făcut pe 1 şi 2 mai cu persoanele venite să viziteze gratis Palatul Parlamentului, suma totală fiind de aproximativ 1.000 de lei.

Roberta Anastase a făcut sute de poze cu persoanele venite la Palatul Parlamentului pe 1 şi 2 mai, în cadrul acţiunii "Porţi deschise". Ea a făcut aceste fotografii în cabinetul de preşedinte al Camerei, cu cei care au vizitat Palatul Parlamentului şi au dorit să imortalizeze momentul. Anastase le spunea celor cu care se poza că aceştia puteau să ridice fotografiile după ce făceau turul Parlamentului.

Roberta Anastase a precizat că aceste costuri nu au fost suportate de Camera Deputaţilor. "Au fost colegii mei de partid care au venit să mă ajute cu aparatura necesară, cu fotografiile, cu imprimanta. Eu am plătit din banii mei personali consumabilele, în jur de 10 milioane de lei vechi (1.000 Ron - n.r.)", a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Secretarul general al Camerei, Gheorghe Barbu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că pentru acţiunea "Porţi deschise" din 1 şi 2 mai "nu există costuri contabilizate" şi că "nu a fost prevăzută o sumă în buget" pentru această manifestare.

"Nu există costuri contabilizate într-un anumit mod. Au lucrat un număr de oameni, care au fost nevoiţi să fie prezenţi pentru că aşa era normal să fie, să transmită informaţii, să arate pe unde se circulă. Sigur, a existat un iluminat, care a fost aprins, în rest nu au existat alte costuri", a precizat secretarul general al Camerei.

El a mai spus că nici pentru spectacolul folcloric nu au fost cheltuieli, întrucât acesta s-a desfăşurat fără niciun cost.

Camera Deputaţilor a organizat, în zilele de 1 şi 2 mai, acţiunea "Porţi deschise", în cadrul căreia cetăţenii au putut vizita Palatul Parlamentului. Noutatea faţă de ediţiile precedente a fost că vizitatorii au putut vedea şi subsolul Parlamentului, pe lângă sălile din această clădire. De asemenea, a fost organizat un concert de muzică populară, iar într-o sală din clădire a fost amenajat, cu sprijinul Muzeului Ţăranului Român, un târg de produse tradiţionale româneşti.

Camera şi-a propus să organizeze cinci acţiuni "Porţile deschise" pe an, evenimentul din 1-2 mai fiind al doilea din anul 2010.

În cele două zile, numărul total al celor care au vizitat Palatul Parlamentului a fost de aproximativ 25.500 de persoane, conform Camerei Deputaţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Am plătit din banii mei 1.000 de lei pentru fotografiile cu vizitatorii din 1-2 mai.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Am plătit din banii mei 1.000 de lei pentru fotografiile cu vizitatorii din 1-2 mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei