Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mai 2010 - Anul XV, nr. 101 (4392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ghidul picioarelor frumoase în opt paşi

Odată cu venirea primăverii, experţii britanici în lifestyle au alcătuit pentru femeile care doresc să renunţe la jeanşi în favoarea fustelor scurte un ghid în opt paşi care să le ajute să aibă picioare frumoase, informează mirror.co.uk.

Deşi toate femeile visează să aibă picioare perfecte - lungi, suple, bronzate şi arcuite - multe dintre ele vor avea nevoie de timp pentru a atinge această "perfecţiune".

După o iarnă în care au purtat jeanşi şi colanţi, există riscul ca picioarele doamnelor şi domnişoarelor să fie palide, umflate şi nu foarte pregătite pentru a fi arătate lumii întregi.

Datorită expertei britanice în lifestyle Madeline Crisp, femeile au la dispoziţie un ghid în opt paşi care le ajută să îşi pregătească picioarele pentru sezonul estival.

 

Coapse lipsite de ţesut adipos

Orice zi petrecută pe plajă în costum de baie necesită în prealabil o serie de exerciţii fizice pentru tonifierea coapselor care tremură dizgraţios în timpul mersului. Experţii recomandă practicarea mersului pe jos sau a alergărilor uşoare timp de cel puţin 30 de minute în fiecare zi.

 

Eliminaţi celulele moarte

Celulita reprezintă un adevărat "blestem" pentru multe femei, de care nu sunt scutite nici vedete precum Mischa Barton, Rihanna şi Serena Williams. Frecaţi zonele afectate de celulită, în fiecare dimineaţă, pentru a stimula circulaţia sangvină şi pentru a elimina toxinele din piele, considerate vinovatul principal pentru apariţia celulitei. Masaţi în fiecare zi zona afectată de celulită, de jos în sus, înainte de duş.

 

Produse pentru "împachetare"

Dacă aveţi nevoie de rezultate imediate, nu evitaţi să apelaţi la produsele de împachetare a picioarelor. Multe dintre acestea conţin substanţe detoxifiante naturale care redau pielii fermitatea necesară.

 

Vene proeminente

Pentru femeile cu vasele de sânge prea reliefate a apărut pe piaţă un tratament revoluţionar care le ajută pe doamne să scape de această problemă pentru totdeauna. Endo Venous Laser Treatment este un tratament împotriva varicozei venoase ce constă într-o intervenţie cu laser ce durează 45 de minute, are o rată de reuşită de 95% şi nu necesită incizii chirurgicale. Pentru venele mai puţin vizibile, experţii recomandă scleroterapia, ce constă în injectarea unor substanţe chimice la nivelul capilarelor cu aspect inestetic, conducând la distrugerea şi închiderea acestora. Ambele proceduri se efectuează sub anestezie locală şi din acest motiv nu sunt dureroase.

 

Eliminarea zonelor de piele cu pliuri

O altă "armă" împotriva zonelor de piele cu pliuri reprezintă plasturii cu acţiune locală. Ei reprezintă o soluţie cosmetică eficientă, deoarece rămân lipiţi de piele timp de 24 de ore, nu jenează în timpul activităţilor zilnice şi conţin o serie de ingrediente active care au rolul de a oferi pielii supleţe şi catifelare.

 

Picioare bronzate

Picioarele arată aproape întotdeauna mai bine atunci când sunt uşor bronzate, iar cremele pentru bronzaj artificial fac adevărate minuni atunci când se pune problema de a ascunde celulita. Aplicarea unei creme speciale care oferă strălucire pielii, pe partea din faţă, oferă iluzia unor picioare mai subţiri.

 

Produsele exfoliante

Aceste produse reprezintă cea mai bună metodă pentru a scăpa de pielea bătătorită şi ajută la eliminarea micilor umflături ce apar în partea din spate a coapselor, a feselor şi a genunchilor.

 

Picioare fără puf şi fire de păr

Pentru a avea tot timpul picioare cu o piele fină, cea mai bună investiţie constă într-o intervenţie de îndepărtare a firelor de păr cu ajutorul laserului, deoarece efectele sunt permanente. Deşi este destul de costisitoare, această tehnică le ajută pe doamne să renunţe la epilatul cu ceară sau cu banala lamă de ras. Cu ajutorul laserului, sunt distruşi doar foliculii firelor de păr, fără a afecta ţesutul înconjurător. De regulă, această procedură are nevoie de până la 10 şedinţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghidul picioarelor frumoase în opt paşi.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Ghidul picioarelor frumoase în opt paşi4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei