Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mai 2010 - Anul XV, nr. 101 (4392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lovitură fatală

Omorât dintr-un pumn, după ce a sărit în apărarea victimei unui hoţ de buzunare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în „Reanimarea” Spitalului Judeţean, la câteva ore după ce a fost lovit de un presupus hoţ de buzunare, căruia îi ceruse să-i restituie unui cetăţean banii pe care tocmai îi furase de la acesta.

Potrivit poliţiei, sâmbătă seară, în jurul orei 19:50, la 112 s-a primit un apel telefonic prin care poliţia era sesizată despre faptul că, pe strada Nicolae Iorga, din Burdujeni, o persoană este lovită la cap şi căzută în faţa unui bloc.

Victima a fost identificată ca fiind Costel Hrimiuc, în vrâstă de 44 de ani, un bărbat care locuia chiar în zonă. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost internat, însă, în ciuda eforturilor medicilor, în jurul orei 3:00, a decedat.

„În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă, victima prezentând hematom subdural acut, edem cerebral, fractură de bază craniu, iar leziunile s-au produs prin lovirea victimei un corp contondent, urmată de căderea acesteia pe o suprafaţă dură”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

 

I-a furat 600 de lei din buzunar

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a transmis, ieri, un comunicat de presă prin care a făcut publice câteva din primele concluzii ale anchetei coordonate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Potrivit anchetatorilor, sâmbătă, în jurul orei 19:30, Laurian Moroşan, de 47 de ani, din municipiul Suceava, a ieşit dintr-un magazin mixt situat pe strada Jean Bart, în apropierea gării Burdujeni, iar la un moment dat a fost acostat de Iliuţă Suraj, în vârstă de 34 de ani, din localitate. Acesta din urmă, sub pretextul invitaţiei de a consuma împreună băuturi alcoolice, i-a sustras din buzunar suma de 600 lei, după care a plecat.

Laurian Moroşanu şi-a dat seama la scurt timp că a fost furat, motiv pentru care a plecat după autor. L-a ajuns câteva străzi mai încolo (n.r.-pe strada „Nicolae Iorga”), l-a prins de haină şi i-a cerut să-i restituie banii.

Iliuţă Suraj, spun poliţiştii, i-a restituit suma de 50 de lei şi nu a mai vrut să-i dea şi alţi bani în plus.

Auzind cearta celor doi, victima, Costel Hrimiuc, care se afla în zonă, a intervenit în favoarea persoanei păgubitei, cerându-i lui Iliuţă Suraj să-i dea toţi banii furaţi înapoi.

„Acesta, pentru a scăpa, l-a lovit cu pumnul în zona feţei, victima dezechilibrându-se şi căzând cu faţa în jos pe suprafaţa betonată a aleii, unde a rămas în stare de inconştienţă”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

Suspectul: „O simplă palmă am dat la cineva şi a murit”

Iliuţă Suraj a fost adus, ieri, în jurul orei 12:00, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru a fi audiat de procurorii criminalişti.

„O simplă palmă am dat la cineva şi a murit”, a declarat suspectul la intrarea în sediul Parchetelor.

Prezent la audieri, avocatul suspectului, Cătălin Viorel Pintea, a declarat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan şi că victima a fost cea care a sărit la bătaie şi a trecut la ameninţări şi înjurături.

După aproximativ o oră de audieri, procurorul de caz a decis emiterea unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Iliuţă Suraj, acesta petrecându-şi noaptea de duminică spre luni în arestul poliţiei.

În cursul zilei de astăzi, suspectul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omorât dintr-un pumn, după ce a sărit în apărarea victimei unui hoţ de buzunare.
 Vizualizări articol: 9112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Omorât dintr-un pumn, după ce a sărit în apărarea victimei unui hoţ de buzunare3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha trimis de
( 3 mai 2010, 14:25:49
bORATUL SI JEGOSUL DE TIGAN, o mai face si pe filozoful, cica abia o palma de i-a dat si a murit. Apoi avocatul il apara ca are bani de dat jegosul, ca doar de la mort a luat 500 ron. Cica conflict spontan, si victima a trecut la violenta si amenintari. Jegosii de avocati!
2.   Am inteles trimis de
( 3 mai 2010, 14:26:37
E tigan..dupa ce m-am uitat la poza am priceput
3.   Lovitura fatala trimis de
( 3 mai 2010, 15:55:33
boratul de tigan trebuie sa i 20 ani de puscarie poate asa se linisteste nevasta lui a stat mai mult inchisa decat in libertate
4.   Lovitura fatala trimis de
( 3 mai 2010, 16:01:26
toti din neamul sau fura se bat dar politia nu a facut nimica poateeeeeeeeee acuma o sa ia masuri TREBUIE IMPUSCATI TOTI CARE FAC LA FEL eu stau pe lana el
5.   TIGANUL TOT TIGAN trimis de
( 3 mai 2010, 22:31:51
Cand vad astfel de stiri imi trece prin minte filmul "Justitiarul", si imi imaginez ca EU sant in rolul principal iar toti tigani in rolurile negative, macar pentru o zi...."DAR NU NOI RESPECTAM ETNIA ROMA SI O AJUTAM SA SE INTEGREZE IN COMUNITATEA EUROPEANA, PENTRU CA SANTEM UN POPOR CIVILIZAT". Bip,bip, bip .....in gura de tigani borati

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei