Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2010 - Anul XV, nr. 86 (4377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: În opoziţie vom rămâne cei care nu putem fi plătiţi la sediul PDL sau la hotelul MApN-ului

Joi, 15 Aprilie 2010 (19:31:31)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Braşov, întrebat cum comentează recentele plecări spre Independenţi, că în opoziţie vor rămâne doar cei care nu au un preţ care să poată fi plătit la sediul

Ponta: O să rămânem în opoziţie, cei care nu avem preţ care să ne fie plătit la "Haiducu" sau la sediul PDL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Braşov, că nu vrea să comenteze plecările recente din rândul partidului în favoarea grupului parlamentarilor independenţi coordonat de Gabriel Oprea, dar că este convins că vor rămâne în opoziţie doar cei care nu au un "preţ care să fie plătit la hotelul Haiducu sau la sediul PDL din Modrogani", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat cum comentează ultimele plecări din PSD ale deputaţilor Luminiţa Iordache, Constantin Mazilu şi Eugenia Barna, care s-au alăturat grupului parlamentarilor independenţi coordonat de Gabriel Oprea, Ponta nu a spus că este sigur că vor mai pleca şi alţii, dar nu îl îngrijorează acest aspect.

"Nu comentez în niciun fel plecările din PSD. Or să mai plece şi alţi parlamentari de la PNL sau de la PSD. Dacă veţi pune un car de televiziune în faţa hotelului Haiducu, al Ministerului Apărării Naţionale veţi vedea că acolo domnul Oprea îi cheamă pe parlamentari cu dosărele, cu contracte, cu tot. Nu se rezolvă nimic. O să rămânem în opoziţie cei care nu avem preţ care să ne fie plătit la Haiducu sau la sediul PDL din Modrogan", a spus preşedintele PSD, într-o conferinţă de presă.

Ponta s-a întâlnit, joi, la Braşov, cu liderii de sindicate din judeţ, care i-au prezentat problemele cu care se confruntă şi i-au cerut sprijinul în rezolvarea acestora.

Grupul independenţilor îi transmite lui Victor Ponta că aceia din PSD care au ales să rămână deputaţi şi au părăsit PSD s-au "delimitat total de influenţa grupărilor crimei organizate asupra deciziei politice a partidului".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că parlamentarii reuniţi în grupul independenţilor "trebuie să plătească preţul amar al trădării".

"Aşa-zişii independenţi trebuie acum să plătească preţul amar al trădării. Faptul că toată lumea, inclusiv conducerea şi liderii PDL, îi dispreţuieşte, este preţul trădării lor. Problema mea nu este cu ei personal, ci cu faptul alegătorii au votat pentru PSD, nu pentru cei ce îşi spun acum independenţi, iar oamenii se simt în acest moment trădaţi. PSD se va bate în continuare să îi reprezinte pe cei ne votează", a spus Ponta.

Liderul PSD a declarat, pentru MEDIAFAX, răspunzând unui comunicat al parlamentarilor independenţi, care afirmau că acesta şi-ar fi exprimat dorinţa de a li se alătura, că şi Traian Băsescu ar vrea să intre în PSD.

"Răspunsul este da, pentru că şi Traian Băsescu mă tot roagă să vină în PSD, Ion Iliescu vrea să se ducă la PNL, iar Corneliu Vadim Tudor vrea să se înscrie în UDMR. Am citit toate aceste lucruri în comunicatul aşa-zişilor independenţi", a afirmat Ponta.

Grupul parlamentarilor independenţi afirma, miercuri, într-un comunicat, că Victor Ponta şi-ar fi exprimat, în preajma Congresului PSD, "când nu era sigur de rezultat", dorinţa de a li se alătura.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: În opoziţie vom rămâne cei care nu putem fi plătiţi la sediul PDL sau la hotelul MApN-ului.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: În opoziţie vom rămâne cei care nu putem fi plătiţi la sediul PDL sau la hotelul MApN-ului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei