Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mar 2010 - Anul XV, nr. 57 (4348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emil Boc afirmă că Guvernul va avea o şedinţă la Timişoara în aprilie - mai

Miercuri, 10 Martie 2010 (17:07:58)

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că a acceptat invitaţia şefului CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, de a avea o şedinţă de Guvern la Timişoara, în aprilie - mai, şi a anunţat că va susţine mai multe dintre proiectele de investiţii ale oraşului.

"Am bătut palma cu preşedintele CJ Timiş în privinţa unei şedinţe de Guvern. Pot să vă spun că am discutat şi cu primarul şi am anunţat o serie de proiecte pentru care vom da finanţare. Este vorba de ringul Timişoarei (centura de ocolire - n.r.), împărţită în două proiecte, despre reabilitarea termică a blocurilor, sunt 48 de blocuri pentru care există finanţare şi vom aloca fonduri pentru alte 110 blocuri", a spus Emil Boc, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a menţionat că nu a fost stabilită data şedinţei de Guvern de la Timişoara, dar că aceasta ar putea avea loc în aprilie - mai.

Boc a adăugat că alte proiecte pe care le susţine pentru Timişoara sunt investiţia într-un bazin olimpic, unde licitaţie este în pregătire, dar şi rezolvarea problemelor cinematografelor.

În ceea ce priveşte infrastructura, Emil Boc a spus că anul acesta se vor finaliza extinderea terminalului de sosiri la Aeroportul din Timişoara, pentru care Guvernul va aloca fonduri, şi reabilitarea drumului naţional Caransebeş - Lugoj.

În luna februarie, premierul Emil Boc a anunţat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că Guvernul se va reuni în şedinţă, pentru prima dată în acest mandat în afara Bucureştiului, la Iaşi, unde vor fi discutate acte de pe agenda Executivului, dar şi probleme locale, astfel de reuniuni urmând să mai fie organizate la Cluj, Timişoara, Constanţa.

Iniţiativa organizării unei şedinţe de guvern în teritoriu a mai fost lansată, o singură dată, doar în mandatul Guvernului PSD, când miniştrii s-au reunit în şedinţă la Piteşti, în mai 2002.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emil Boc afirmă că Guvernul va avea o şedinţă la Timişoara în aprilie - mai.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emil Boc afirmă că Guvernul va avea o şedinţă la Timişoara în aprilie - mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei