Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mar 2010 - Anul XV, nr. 57 (4348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Secret luat în mormânt

Motivele care au împins-o pe Gabriela Cetin să-şi omoare fetiţele, neelucidate de anchetatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anchetatorii dosarului terifiantei fapte din după-amiaza zilei de 18 ianuarie a.c., atunci când o suceveancă în vârstă de 32 de ani, Gabriela Cetin, şi-a ucis cele două fetiţe, Ebru, de 4 ani şi Ege Yasmina, de 9 ani, cu zeci de lovituri cu cuţit, după care s-a sinucis, nu au reuşit să elucideze motivele care au împins-o pe mama asasină să recurgă la asemenea gest şi să dea dovadă de atâta cruzime.

Conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a decis, ieri, închiderea dosarului Cetin, chiar dacă mobilul dublului asasinat a rămas şi va rămâne, cel mai probabil, necunoscut.

Procurorii anchetatori au audiat zeci de persoane în acest caz şi au stabilit că relaţiile între Gabriela Cetin şi bărbatul cu care era căsătorită din 2001, Ozer Cetin, cetăţean turc, erau foarte bune, fără certuri ori conflicte majore.

Femeia nu figura în evidenţe cu probleme psihice, iar toţi cei care au cunoscut-o au descris-o drept o mamă şi soţie iubitoare, neputând să-şi explice oribila crimă.

 

Ce s-a întâmplat cu exactitate în ziua tragediei

Cu o zi înaintea terifiantei fapte care a îngrozit o ţară întreagă, Ozer Cetin, proprietarul unei firme de termopane, a mers împreună cu fetiţele şi cu socrul său la săniuş, pe raza oraşului Gura Humorului.

Gabriela nu i-a însoţit, pentru că, le-au declarat ulterior anchetatorilor soţul şi tatăl ei, nu avea chef să iasă din casă.

Când s-au întors de la săniuş, Gabriela şi fiica ei cea mare au plecat împreună la Iulius Mall, pentru a-i lua fetiţei o pereche de cizmuliţe.

În dimineaţa zilei de 18 ianuarie a.c., Gabriela şi-a dus fetiţele la şcoală, respectiv grădiniţă, după care s-a întors şi i-a dat maşina soţului ei, care trebuia să se întâlnească cu diferite persoane, în interes de afaceri.

Totul decurgea normal, ca o zi obişnuită.

 

Şi-a sunat soţul înainte de a-şi măcelări copilele

Procurorii anchetatori susţin că în dimineaţa acelei zile, cei doi soţi nu s-au certat şi nici nu au avut discuţii în contradictoriu.

În jurul orei 14:30, Ozer a fost sunat pe telefonul mobil de către soţia sa. Aceasta i-a spus pe un ton grav –explică procurorii – să vină şi să ducă fetele unde a promis, după care a închis.

Ozer Cetin şi-a sunat imediat soţia înapoi, nedumerit de atitudinea acesteia, însă aceasta nu i-a mai răspuns. A sunat de mai multe ori. Nu răspundea.

Bărbatul a declarat că nu a înţeles unde trebuia să-şi ducă fetele şi că nu îşi explică ce a vrut să zică soţia sa.

Şi-a sunat fetiţele pe telefon, însă nici acestea nu au răspuns.

Îngrijorat, şi-a sunat socrii, care locuiesc la parterul blocului în mansarda căruia îşi făcuse şi el apartament, şi le-a cerut să urce să vadă ce se întâmplă cu Gabriela şi fetiţele.
Socrul lui Ozer, Dumitru Zura, a urcat până la apartamentul în care locuia fiica sa, însă nu i-a răspuns nimeni. Nu a insistat, imaginându-şi că fiica şi nepoţelele sale dorm.

 

Imagini de coşmar. „Nici un cuţit nu taie bine”.

În acele momente, Ozer Cetin a dat zeci de apeluri pe telefoanele soţiei şi fiicelor sale, disperat că nimeni nu-i răspunde. Bănuia că ceva necurat s-a întâmplat, însă nici prin gând nu-i trecea ce avea să găsească acasă.

Când a ajuns la locuinţă, uşa era blocată pe interior. A bătut cu putere, însă nu i-a răspuns nimeni. Realizând că s-a întâmplat ceva grav, Ozer a cerut sprijinul unui prieten de-al său, rugându-l pe acesta să vină cu o maşină de găurit, să poată intra în casă.

În timp ce Ozer stătea la uşă, aşteptându-şi prietenul, soţia sa, Gabriela, s-a aruncat de la una dintre ferestrele apartamentului.

Primul care a reuşit să intre în apartament a fost prietenul lui Ozer, care a îndepărtat mai multe bucăţi de rigips de pe plafonul locuinţei. În dormitorul fetiţelor, Ebru şi Yasmina Ege zăceau fără suflare. Pe pardoseală, cu faţa în jos, într-o baltă de sânge.

În casă au fost găsite mai multe cuţite pline de sânge.

Pe hol şi în sufragerie erau dâre de sânge. Pe măsuţa pe care se afla şi calculatorul, anchetatorii au găsit un bilet scris de Gabriela Cetin, iar pe bilet un cuţit, la fel, plin de sânge.

„Nici un cuţit nu taie bine”, delira femeia în biletul plin de fraze şi propoziţii fără noimă, în care îşi numea fetiţele îngeri şi spunea că îşi iubeşte soţul.

„Biletul de rămas-bun, lăsat de Cetin Gabriela, nu conţine suficiente elemente care să ne explice motivul care a determinat-o să recurgă la aceste fapte de o asemenea cruzime”, susţin anchetatorii.

Medicii legişti care au făcut necropsia cadavrului Gabrielei Cetin au stabilit că femeia avea o alcoolemie în sânge situată în jurul valorii de 0,95 la mie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motivele care au împins-o pe Gabriela Cetin să-şi omoare fetiţele, neelucidate de anchetatori.
 Vizualizări articol: 5370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 9 voturi
Motivele care au împins-o pe Gabriela Cetin să-şi omoare fetiţele, neelucidate de anchetatori3.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei