Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mar 2010 - Anul XV, nr. 57 (4348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violată şi cerută în căsătorie

S-a ales cu o noapte în arest şi cu o nevastă, după o partidă de sex cu forţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, a petrecut o noapte în arestul poliţiei şi s-a ales şi cu o nevastă, după o partidă de sex cu forţa într-o pensiune de la marginea oraşului.

În urmă cu două zile, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de către o adolescentă în vârstă de 17 ani, din localitate, despre faptul că a fost victima unui viol.

Infracţiunea, a povestit minora cu pricina, s-ar fi petrecut vinerea trecută (n.r.-5 martie), iar agresorul este un tânăr în vârstă de 26 de ani, Leonard C.

Adolescenta le-a mărturisit oamenilor legii că a fost acostată de respectivul tânăr în centrul municipiului Suceava care, sub diferite pretexte, a dus-o la o pensiune din comuna Şcheia.

Aici, într-o cameră a pensiunii, tânărul a devenit violent şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. Şi nu o dată, ci de două ori.

Minora a fost examinată de un medic legist, care a stabilit că adolescenta prezintă leziuni specifice unei infracţiuni de viol.

Audiat de poliţie, Leonard C. le-a recunoscut oamenilor legii că a făcut sex cu minora, la pensiunea respectivă, însă, susţinea tânărul, nici vorbă de viol, relaţiile sexuale fiind cu consimţământul adolescentei.

Poliţiştii anchetatori au decis totuşi să emită ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore împotriva lui Leonard C., acesta petrecându-şi noaptea de luni spre marţi într-una din celulele arestului de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ieri, în jurul prânzului, tânărul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, fiind luată în calcul arestarea preventivă a lui Leonard C..

Între timp, însă, familiile celor doi tineri implicaţi în scandalul amoros, ambii de etnie romă, s-au întâlnit şi au decis să se împace, lucru care a fost adus şi la cunoştinţa anchetatorilor. Surse din rândul acestora din urmă ne-au mărturisit că înţelegerea a fost ca adolescenta în vârstă de 17 ani să-şi retragă plângerea, iar presupusul violator să o ia de nevastă şi să spele ruşinea celor două familii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ales cu o noapte în arest şi cu o nevastă, după o partidă de sex cu forţa.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
S-a ales cu o noapte în arest şi cu o nevastă, după o partidă de sex cu forţa4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei