Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2010 - Anul XV, nr. 52 (4343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Dacă cineva află de o firmă de construcţii care mi-ar aparţine, să semnaleze la DNA

Joi, 4 Martie 2010 (13:42:07)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, că nu are nicio legătură directă sau indirectă cu vreo firmă de construcţii, iar dacă cineva ar afla contrariul, să semnaleze DNA.

"Nu am nicio legătură cu firme de construcţii, nici direct, nici indirect şi nici prin interpuşi. Vă rog ca dacă cineva vă spune că o companie aparţine Elenei Udrea să semnalaţi DNA", s-a adresat joi ministrul Dezvoltării reprezentanţilor companiilor de construcţii prezenţi la seminarul Mediafax Talks about Construction Time Again.

Ea a menţionat că există cazuri în care s-a speculat că anumite companii de construcţii au fost împiedicate să participe la licitaţie, în favoarea unor firme care i-ar aparţine.

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a sugerat, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea TV, că ar exista o legătură între arestarea primarului Craiovei, Antonie Solomon (PDL), şi faptul că "firmele Elenei Udrea" care lucrau în Craiova ar fi fost "scoase de pe piaţă".

"De două săptămâni circula un zvon în Craiova că Antonie Solomon va da cu subsemnatul la DNA. Nu se ştia că va fi şi arestat chiar cu cătuşe, pentru că de câteva săptămâni au fost scoase de pe piaţă firmele doamnei Udrea care lucrau în Craiova. Firmele doamnei Udrea au lucrat în Craiova mult timp. Acum au intrat alte firme pe piaţă", a afirmat Olguţa Vasilescu.

Udrea a intervenit în emsiune, respingând acuzaţiile lui Vasilescu şi avertizând că s-ar putea adresa instanţei.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv, miercuri după-amiază, pentru 29 de zile, după aproape cinci ore de audieri, în baza unui mandat emis pe numele său de magistraţii Tribunalului Argeş, edilul fiind acuzat de luare de mită în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals.

Solomon a atacat decizia cu recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Piteşti, cel mai probabil vineri.

Primarul a fost arestat pentru primirea unei mite de 50.000 de euro de la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova, informează Direcţia Naţională Anticorupţie, care precizează că în acest caz sunt vizate şi alte persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Dacă cineva află de o firmă de construcţii care mi-ar aparţine, să semnaleze la DNA.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Dacă cineva află de o firmă de construcţii care mi-ar aparţine, să semnaleze la DNA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei