Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2010 - Anul XV, nr. 47 (4338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: CExN al PSD de luni va marca sfârşitul săptămânii de miere a actualei puteri

Vineri, 26 Februarie 2010 (14:26:14)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului de luni va marca "sfârşitul săptămânii de miere pentru puterea actuală" şi reîntoarcerea PSD la sarcina sa principală de partid de opoziţie.

"Întâlnirea de luni a Comitetului Executiv va însemna sfârşitul săptămânii de miere pentru puterea actuală. O săptămână, poate chiar mai mult, în loc să vorbim despre cei care ne guvernează şi despre cei care prin actele lor ne afectează viaţa de zi cu zi, s-a vorbit despre partidul de opoziţie. Era normal lucrul ăsta, însă de luni veţi vedea PSD reîntors la sarcina sa principală de partid al opoziţiei, de partid reprezentant al valorilor de stânga, de critic al guvernării actuale şi de alternativă la ceea ce înseamnă actuala putere", a declarat Ponta.

El a precizat că la reuniunea de luni PSD va prezenta o situaţie clară a momentului politic, a deciziilor pe care trebuie să le ia în continuare social-democraţii, respectiv de a merge uniţi pe un drum nou, "un drum greu de doi ani şi jumătate de opoziţie, dar care înseamnă după aceea 7 ani de proiect şi de guvernare social-democrată pentru România".

"Vreau să reafirm dorinţa noastră foarte clară de a combate tot ceea ce a însemnat în ultima perioadă atacuri de inconsecvenţă, de corupţie, de manipulare. PSD va fi partidul care va reprezenta alternativa tocmai la ceea ce se întâmplă în prezent", a adăugat liderul PSD.

Ponta a precizat că PSD îşi va reafirma şi poziţia la nivel internaţional - faptul că parteneriatul cu SUA, cu ţările europene este primordial.

"Săptămâna viitoare, la Bruxelles, mă voi întâlni cu colegii noştri din partidul Socialiştilor Europeni şi din Internaţionala Socialistă pentru a da aceste mesaje", a anunţat Victor Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: CExN al PSD de luni va marca sfârşitul săptămânii de miere a actualei puteri.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: CExN al PSD de luni va marca sfârşitul săptămânii de miere a actualei puteri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei