Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2010 - Anul XV, nr. 47 (4338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Dama de companie a lui Geoană o duce cam nasol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săracul primar ieşean Nichita, damă de companie a lui Geoană, ce freamăt e la curul lui, în aceste zile! Drumuri la DNA, unde e ciufulit pentru că a deversat banul public în iazul cu peşti fotbalistici de o şchioapă numit „Poli Iaşi”, dezvăluiri despre cum a fript câteva credite de la bănci, îndatorând oraşul până în gât... Chiar şi bătrânul scamator PSD-ist Solcanu, cel care l-a scos din pălărie, dă din mână a lehamite, când aude de el. Doar Geoană ce-l mai strânge la pieptu-i costeliv, dar îmbrăţişarea lor seamănă cu iubirea dintre doi tuberculoşi, care îşi consolează cum pot ultimele clipe de viaţă.

Paradoxal, nu-i Nichita singur răspunzător pentru faptele sale. Se ştie că el strânge în labă al doilea său mandat de primar al capitalei Moldovei, fiind reales în 2008. De aceea, o egală vină au cei care au cerut electoratului să-l realeagă; mai exact, liderii de opinie din toate sectoarele de activitate, care au împins spre el votul mulţimii.

Spun asta, deoarece în campania pentru primăria Iaşului, pe cearşafuri de câte o pagină de ziar, personalităţi certe scriau cu litere mari cât oul de vrabie: ”Şi noi îl susţinem şi îl votăm pe Gheorghe Nichita!” În capul listei, ţineţi-vă bine... Mircea Lucescu! Ce treabă are creţofolinul ăsta cu administrarea unui mare oraş al ţării? Se pricepe Lucescu să toarne astfaltul şi să sterilizeze câinii vagabonzi? Urmează Tudor Ciuhodaru, deputat PSD şi medic, care acuma scârţie uşa de la PD-L, aşteptând să-i răspundă gazda Boc! Apoi, liderul sindical Gheorghe Izvoranu, cel care se frăsuie în numele profesorilor şi învăţătorilor mici la lefuri.

Nu lipsesc nici artiştii, mari şi mici. În afara bătrânului pictor Hatmanu, apar mult-premiatul poet Nichita Danilov, dar şi dubiosul Casian Spiridon, al cărui talent literar se bate în găuri cu un calup de şvaiţer.

Toţi aceşti oportunişti merită traşi la răspundere, în aceeaşi măsură cu Nichita. Dacă nu era campania acerbă dusă de plutonul lor în presă, mai mult ca sigur că Nichita, toarta lui Geoană, nu ar fi obţinut cele câteva voturi care l-au ajutat să-l devanseze pe contracandidatul său, Dumitru Oprea, fostul rector al universităţii „Cuza” din Iaşi.

Dacă DNA ar fi mai perspicace, i-ar chema pe toţi să dea cu subsemnatul, fiindcă nimeni nu-i prost să creadă că l-au spriijinit gratis pe primar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dama de companie a lui Geoană o duce cam nasol.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Dama de companie a lui Geoană o duce cam nasol4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce-ai patit? trimis de
(27 feb 2010, 07:50:58
Ce-ai patit "maestre" Catalin Mihuleac, vrei s-arati ca esti barbat numai folosindu-te de obscenitati? Crezi ca devii mai pitoresc si se va-ngramadi lumea sa-ti citeasca articolele dumitale? Dupa multe luni de zile, din intamplare, ti-am parcurs creatia si cred ca, inafara de aroganta si limbajul grosolan, nu prea ai idei.
Un oricare alt coleg de-al dumitale ar fi scris mult mai bine pe tema asta, fiindca e, intr-adevar, o tema jurnalistica.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei