Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2010 - Anul XV, nr. 47 (4338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Regret foarte mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD, sper că va rămâne de stânga

Vineri, 26 Februarie 2010 (15:13:52)

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană afirmă că regretă mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD, menţionând că speră că acesta va rămâne, indiferent de exprimarea politică pe care o va alege, un om devotat valorilor de stânga.

"Regret foarte mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD. Este un bun profesionist şi în mod cert va fi o pierdere importantă pentru partid, mai ales într-o perioadă grea, cum este cea pe care o traversăm", afirmă Geoană, citat într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

El menţionează că apreciez munca pe care a depus-o Marian Sârbu în PSD, atât în relaţia cu pensionarii şi sindicatele, dar şi în ceea ce priveşte consolidarea dialogului social.

"În acelaşi timp, sper că Marian Sârbu, indiferent de exprimarea politică pe care o va alege, va rămâne un om devotat valorilor de stânga. România are nevoie de echilibru social şi de protejarea categoriilor sociale vulnerabile, obiective ameninţate puternic de actuala guvernare. PSD are nevoie de buni profesionişti, ataşaţi valorilor social-democrate, care să parcipe activ la dezbaterile referitoare la Legea pensiilor sau Legea salarizării unitare. Consider că oamenii de stânga pot şi trebuie să îşi exprime viziunea şi proiectele în interiorul partidului, dacă acestea sunt cu adevărat social-democrate", susţine Geoană.

Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sârbu a anunţat, vineri, după întâlnirea cu Victor Ponta, că este "nevoit" să părăsească partidul şi că probabil se va alătura grupului independenţilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea.

Marian Sârbu anunţă, într-o declaraţie remisă, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că se va alătura grupului parlamentarilor independenţi coordonat de Gabriel Oprea, exprimându-şi speranţa că acest grup va reprezenta nucleul unei viitoare construcţii politice.

Liderul coordonator al grupului parlamentarilor independenţi, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că prietenul său Marian Sârbu va avea un rol foarte important în construcţia politică de centru-stânga pe care o au în vedere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Regret foarte mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD, sper că va rămâne de stânga.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Regret foarte mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD, sper că va rămâne de stânga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei