Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2010 - Anul XV, nr. 47 (4338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal amoros

Amanta a dat presei fotografii compromiţătoare cu senatorul pentru a-l determina să divorţeze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dosarul scandalului amoros în care a fost implicat ex-senatorul PD-L Constantin Gheorghe, fost arbitru internaţional, în prezent secretar adjunct al Senatului, care acuza că a fost şantajat de către o tânără care a trimis mai multe fotografii compromiţătoare presei, a fost închis de procurorii suceveni, zilele trecute.

Magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au decis că fapta nu există, că tânăra respectivă nu poate fi acuzată de şantaj, atâta timp cât „nu a urmărit să obţină un folos injust”.

 

  • Fotografii trimise prin e-mail ziariştilor  

 

Senatorul  a reclamat fapta la 6 august 2008.

El le-a spus poliţiştilor că, începând cu 27 iulie 2008, atât el, cât şi soţia sa, sunt terorizaţi la telefon de către o tânără cu care senatorul s-ar fi cunoscut mai de mult şi care ameninţa cu publicarea în presă a unor fotografii compromiţătoare, cu intenţia de a-l determina pe Constantin Gheorghe să divorţeze.

Cu o zi înainte de depunerea reclamaţiei de şantaj la poliţie, atât în presa locală, cât şi în cea centrală au apărut mai multe fotografii în care pe atunci senatorul Constantin Gheorghe apărea în ipostaze tandre cu o tânără.

Cei doi se ţineau în braţe ca doi îndrăgostiţi în diferite locaţii şi, într-una dintre fotografii, se sărutau pasional.

Fotografiile au fost trimise pe adresele de e-mail ale mai multor ziarişti de o anume Andrada Cosmina Damian, o tânără despre care s-a aflat ulterior că era studentă la Drept, în Bucureşti.

Întrebat despre tânăra respectivă, Constantin Gheorghe a fost evaziv în declaraţii, mărturisind că era şantajat de mai multă vreme de acea femeie, pe care a cunoscut-o „de foarte mult timp”.

Pentru că fotografiile au fost expediate presei cu doar câteva luni înaintea alegerilor parlamentare, iar senatorul îşi anunţase intenţia de a candida pentru un nou mandat, s-a vorbit la acea vreme şi despre o răfuială politică.

 

Soluţie de neîncepere a urmăririi penale

Andrada Cosmina Damian a fost audiată de poliţişti şi a recunoscut că ea a trimis fotografiile respective.

Motivul, a declarat tânăra cu pricina, a fost acela că senatorul a refuzat să se întâlnească cu ea, pentru a lămuri anumite aspecte ale relaţiei pe care au avut-o la un moment dat.

Pe 9 februarie a.c., procurorii au decis neînceperea urmăririi penale faţă de tânăra respectivă pentru infracţiunea de şantaj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amanta a dat presei fotografii compromiţătoare cu senatorul pentru a-l determina să divorţeze.
 Vizualizări articol: 6819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.24/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 17 voturi
Amanta a dat presei fotografii compromiţătoare cu senatorul pentru a-l determina să divorţeze3.2517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(26 feb 2010, 13:25:42
cu adevarat o stire interesanta!!! nu va transformati si voi in presa de scandal!!!
2.   Rusine trimis de
(26 feb 2010, 15:51:48
Asa conducatori asa tara. Sa nu uitam ca acest ,,domn,,a fost la carma acestei tari. Cum sa mearga bine romania daca acest personaj zic eu negativ in loc sa/si vada de treburile parlamentului umbla dupa fufe? Oare cati asemenea indivizi frecventeaza borderlurile si barurile de noapte din Bucuresti pe banii nostri?
2.1  RE: Rusine trimis de
(26 feb 2010, 17:29:25
Iti spun eu: toti !
2.2  RE: Rusine trimis de
(26 feb 2010, 19:20:54
Sa sti ca ai dreptate dar uite cum acolitii tin cu el
3.   Bai pezevenchilor trimis de
(26 feb 2010, 18:20:22
"Oare cati asemenea indivizi frecventeaza borderlurile si barurile de noapte din Bucuresti pe banii nostri?"

Baim da ce, voi nu vrecventati barurile de noapte, bordelurile si toate fufele pe banii vostri?

Vedti-va de treaba voastra si nu va mai ****zi pe voi atata sa criticati pe cineva. Sunt sigur ca si voi, ca si cetateni corecti si cinstiti ai acestei tari, din spirit civic, mergeti si faceti curatenie cu vecinii in fata blocului, participati la tot felul de evenimente caritabile pentru ajutorarea batranilor, bolnavilor, donati catusi de putin la biserica, la copiii amarati, bucurandu-va de de sanatate si va place arta, cultura, mersul la spectacole, la film, la biblioteca si mai mult decat atat, nu puteti invidia pe altii... dar sunt deasemenea sigur ca nimic din toate astea, niste rapene ca voi nu o fac dar in rest se bucura la un articol la adresa unui "patit".

Nu mai criticati voi pe nimeni si puneti voi mana, capul sau kurrul sa faceti macar 2% din ce a facut Gheorghe
4.   Dar ce a facut trimis de
(26 feb 2010, 19:15:16
Dar ce a facut acest personaj? Vreau sa/mi spui un lucru concret si nu baliverne O ducem asa de bine in Romania ca aceasta persoana sa fie laudata? Lasa/ma cu donatiile la popi si cu evenimentele despre care tot vorbesti. S/au domnul ex-parlamentar a iesit cu matura si si/a ajutat vecinii? Bai cu asa oameni ca tine si ca astia care sunt in parlament ne ducem de rapa. Ar trebui sa va fie rusine ca nu stiti sa va asumati raspunderea pentru tot ce ati distrus. De unde sunt copii amarati? tot din cauza fostilor si actualilor guvernanti. Dupa ce au distrus si vandut tot in Romania, oamenii, mame si tati si/au lasat copii si au plecat sa/si bata joc occidentalii de ei. Sa va fie rusine ca sugeti sangele acestui popor si va bateti joc de profesori, pensionari, tarani etc etc si plus de asta mai ai nesimtirea sa/i mai iei si apararea fostului parlamentar. Eu fac parte din poporul roman si acest popor a construit o tara pe care voi ati distrus/o
5.   Inca ceva trimis de
(26 feb 2010, 19:17:39
Si inca ceva dragul meu daca a fost asa de bun de ce nu este din nou parlamentaar? Astept critica ta si un raspuns dar concret si la obiect
6.   Mai este? trimis de
(27 feb 2010, 08:27:04
Si inca mai este inalt functionar parlamentar?!
Nu ma intereseaza can-can-urile sale, dar rog pe toti, cei ce-l cunosc cat de cat pe dl. Gheorghe Constantin, sa spuna ce calitati are incat sa-l indrituiasca sa ocupe o asemenea functie? Nu sunt de acord dar inteleg ca pilele sunt cel mai bun criteriu pentru ocuparea vreunui post mai acatarii (mai ales acum cand toate declaratiile politicienilor sunt pentru reforma profunda a clasei politice, a societatii si statului roman!) mult mai bune decat competenta, dar nu credeti ca trebuie sa existe, totusi, o cat de cata masura in toate, sa existe o limita pana unde poate urca pilosul, chiar daca a cotizat din greu la vreun partid?
7.   Pentru GINGIUMINGIU trimis de
(27 feb 2010, 11:07:02
Poate frecventam si noi locurile astea tovarase, dar noi nu suntem persoane publice. No comment....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei