Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2010 - Anul XV, nr. 47 (4338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ura şi la aerogară!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar aşa de previzibil să fie totul? Vasăzică un club de talia lui Liverpool vine la un meci din cupele europene ca un cântăreţ la o şuşă? Nu se antrenează nici măcar o dată (să zicem că nu agreează împachetările cu nămol), iar zborul de întoarcere şi l-a planificat la nici două ore după fluierul final. Adică după ăla care îşi fac ei socoteala că ar fi de final, adică după 90 de minute. Păi, dacă tot am facut comparaţia cu şoubizu’, ce se întâmplă dacă îi cheamă spectatorii la un bis?! Nu puneam prea mare preţ pe şansele de calificare sau măcar de victorie ale Unirii, dar atitudinea asta de cormorani simandicoşi m-a enervat de-a dreptul şi chiar îmi doresc să se fi întâmplat vreo minune. Nici măcar un duş ca lumea n-au timp să facă lorzii, că trebuie să se uşchească la aeroport. Sau poate că nici nu e nevoie de duş, poate îşi închipuie că ciulinii sunt bătuţi „din poignet”, fără să transpire. La conferinţa de presă probabil a venit Benitez, că el deja era la costum, nu mai trebuia să se schimbe, timp în care jucătorii săi se vor fi echipat precum soldaţii când le sună alarma!

M-a ferit Dumnezeu de fanatism sau veneraţie pentru echipe de la noi şi de aiurea, aşa că pot spune pe şleau când unii mă farmecă şi alţii mă dezgustă. E, uite, la faza asta, după umila mea părere, marele Liverpool cam dă dovadă de lipsă de respect. Ştiţi cum se spune, nu stă nici măcar cât vaca la montă. Acum, când citiţi dumneavoastră, poate spuneţi că au avut dreptate, că poate ne-au dat 2,3-0, dar nu asta-i ideea. Până la urmă, respectul are noimă şi în legătură cu sine. Barem meseria de şi-or fi respectat-o aseară, în Ghencea. Că dacă şi acolo intenţionau s-o dea pe repede înainte, la trecerea timpului, poate s-a întâmplat să le iasă la secundă planul ăla cu plecarea în pripă, dar cu coada între picioare. Dar dacă pur şi simplu Liverpool e lovit de criză şi n-a avut bani de încă o noapte de cazare?!  S-ar fi găsit destui să-l ia acasă pe Gerrard să-i dea o ţuică fiartă. We’ll never drink alone!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ura şi la aerogară!.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ura şi la aerogară!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei