Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2010 - Anul XV, nr. 39 (4330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană ar putea prezenta Congresului o listă extinsă de vicepreşedinţi, din care să fie aleşi 15

Miercuri, 17 Februarie 2010 (16:47:08)

Liderii de organizaţii PSD din Ardeal şi Muntenia care îl susţin pe Mircea Geoană la preşedinţia partidului au propus, miercuri, într-o întâlnire cu acesta, ca la Congres fiecare candidat să prezinte o listă extinsă de candidaţi la funcţiile de vicepreşedinte, din care delegaţii să aleagă 15.

Preşedinţii de filiale din Ardeal şi Muntenia au propus ca Geoană să vină în faţa Congresului cu o listă conţinând mai mult de 15 propuneri de vicepreşedinte. Surse participante la întâlnire au arătat că, în aceste condiţii, Geoană ar putea supune votului Congresului o listă cu mai mulţi candidaţi la funcţiile de vicepreşedinte, din care delegaţii să aleagă doar 15.

De asemenea, lista respectivă ar putea conţine mai mulţi candidaţi la funcţia de secretar general, urmând să fie declarat câştigător cel care va întruni cele mai multe voturi.

Aceleaşi surse au arătat că o schemă similară ar putea fi propusă şi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, fiecare candidat la funcţia de preşedinte al partidului urmând să avanseze mai multe nume, acesta urmând să fie ales de către delegaţi.

În aceste condiţii, lista pe care ar putea să o supună Geoană Congresului din 20 februarie ar putea conţine câte două sau chiar trei variante de candidaturi pentru funcţiile de secretar general şi de prim-vicepreşedinte şi în jur de 20-30 de candidaturi pentru funcţiile de vicepreşedinţi.

Sursele citate au arătat că, dacă aceste propuneri de modificare a Statutului vor fi votate la Congresul extraordinar, delegaţii vor avea de ales, de pe lista ce va fi propusă de Geoană, un singur prim-vicepreşedinte din candidaturile multiple avansate, un singur secretar general şi cincisprezece vicepreşedinţi din mai multe variante.

La întâlnirea cu Mircea Geoană, care a avut loc la Senat, au participat, printre alţii, Marian Vanghelie, Constantin Niţă, Liviu Dragnea, Ioan Chelaru, Dan Nica, Rodica Nassar, Gheorghe Nechita.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană ar putea prezenta Congresului o listă extinsă de vicepreşedinţi, din care să fie aleşi 15.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană ar putea prezenta Congresului o listă extinsă de vicepreşedinţi, din care să fie aleşi 150.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei