Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 feb 2010 - Anul XV, nr. 38 (4329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Funeriu le-a prezentat deputaţilor PDL noua lege a Educaţiei

Marţi, 16 Februarie 2010 (18:30:39)

Deputaţii PDL s-au întâlnit, marţi, la grupul parlamentar, cu ministrul Educaţiei Naţionale, Daniel Funeriu, care le-a prezentat noua lege a domeniului, care urmează să treacă, într-o primă lectură, prin Guvern.

La finalul întâlnirii, un deputat a declarat că lunea viitoare grupul democrat-liberal va avea discuţii cu ministrul finanţelor Sebastian Vlădescu.

Funeriu a precizat, pentru MEDIAFAX, că a trimis o scrisoare către toate grupurile parlamentare, în care şi-a exprimat disponibilitatea de a discuta despre "opţiunile majore ale Ministrului Educaţiei în ceea ce priveşte legea educaţiei care urmează să treacă, într-o primă lectură, prin Guvern".

"Este important să explicăm în detaliu grupurilor parlamentare care sunt opiniile Ministerului înainte ca legea să fie trecută prin Guvern, pentru a găsi susţinerea pentru ideile noastre şi, de ce nu, să o îmbunătăţim acolo unde este cazul", a spus Funeriu, adăugând că, în acest fel, se poate accelera procedura de adoptare a acestei legi.

Funeriu a precizat că, până în prezent, a avut întâlniri pe această temă cu grupul minorităţilor naţionale şi că urmează să discute "în următoarele 6-7 zile" şi cu PNL şi UDMR.

"De la PSD nu am primit încă un răspuns, dar sper că va răspunde pozitiv cât mai curând", a adăugat Funeriu.

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a precizat că deputaţii democrat-liberali au întrebări pentru ministrul Educaţiei legate şi de problemele din teritoriu şi se discută şi despre modul de colaborare între miniştri şi parlamentari.

Grupul parlamentar al PDL a decis, la începutul sesiunii parlamentare, ca în fiecare săptămână în ziua de marţi, să aibă întâlniri cu miniştrii PD-L pentru a exista o colaborare între parlamentari şi membrii Executivului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Funeriu le-a prezentat deputaţilor PDL noua lege a Educaţiei.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funeriu le-a prezentat deputaţilor PDL noua lege a Educaţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei