Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu s-a consultat cu 32 de şefi de filiale, doar doi s-au pronunţat împotriva votului pe listă

Luni, 15 Februarie 2010 (19:07:05)

Vicepreşedintele Comisiei PNL pentru Statut, Mihai Voicu, a declarat, luni, că Antonescu a avut în cursul acestei după-amiezi o consultare cu liderii din teritoriu privind moţiunea pe care o propune, din cei 31-32 de şefi de organizaţii participanţi exprimându-se doar doi împotriva votului pe liste.

"Comisia de Statut a decis să-şi amâne cu o săptămână lucrările dintr-un motiv foarte simplu şi anume că în acest moment există în derulare un proces de consultare între preşedintele partidului şi preşedinţii de organizaţii judeţene şi din Municipiul Bucureşti. Preşedintele îşi prezintă proiectul cu care doreşte să candideze, proiect care includepelângă un poriect, un program politic cu obiective şi responsabilităţi pentru alegerile următoare, acest poiect include şi unele modificări statutare", a susţinut Mihai Voicu, desemnat de Mircea Ionescu Quintus ca înlocuitor al său la şefia Comisiei pentru statut.

Liberalul a precizat că Antonescu şi-a prezentat propunerile de modificări într-o întâlnire informală, luni după amiază, la care au participat 31 sau 32 de preşedinţi de organizaţii judeţene.

"Este o discuţie informală fără îndoială, nu este un organism statutar, dar pot să spun că, în opinia mea, în proporţie de 80% organizaţiile judeţene vor subscrie la proiectul preşedintelui, inclusiv la modalitatea de candidatură la alegerile interne. Pot să vă spun că din cei 31 de preşedinţi, dincolo de nuanţe, de propuneri, de ajustări şi aşa mai departe, în esenţă doar doi preşedinţi s-au exprimat împotriva propunerilor de modificare a statului propuse de Crin Antonescu", a spus Voicu.

Deputatul a precizat că a participat la întâlnire în calitatea sa de adjunct pentru Comisia de statut. "Este încă un proces în curs de derulare (modificarea Statutului-nr) şi concluziile sunt departe de a fi finale. V-am spus doar aşa, o tendinţă, încă o dată subliniind faptul că nu este o decizie oficială şi nici un organism statutar care s-a întâlnit. (...) Cred că va fi vorba în continuare şi de consultări cu parlamentarii pentru că aceasta este componenţa DP", a spus Voicu.

Întrebat dacă Antonescu le-a transmis documentul privind propunerile sale de modificare a Statutului promis în urmă cu cteva zile, Mihai Voicu a replicat: "Exact această idee este în dezbatere internă în acest moment".

"Preşedintele a ajuns la concluzia că înainte de a lansa oficial acest proiect, (trebuie, n.r.) să consulte oameni care au ceva de spus în această decizie", a conchis Voicu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu s-a consultat cu 32 de şefi de filiale, doar doi s-au pronunţat împotriva votului pe listă.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu s-a consultat cu 32 de şefi de filiale, doar doi s-au pronunţat împotriva votului pe listă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei