Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dramă pe DN 17A

Doi tineri de 18 ani, morţi într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi elevi de la Colegiul Tehnic din municipiul Rădăuţi au avut parte de un sfârşit groaznic după ce, aproape de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, au fost victimele unui eveniment rutier în care a mai fost rănit un prieten de-al lor, de aceeaşi vârstă.
Vineri seară, în jurul orelor 23.40, Gheorghe Zaremba, din comuna Marginea, circula cu un autoturism marca Vauxhall Omega, înmatriculat în Marea Britanie, pe drumul naţional 17A, dinspre comuna Marginea spre Rădăuţi. Şoferul mai era însoţit de doi prieteni, Gheorghe Vasilovschi, pe scaunul din stânga faţă, şi Gheorghe Iulian Fundu, pe bancheta din spate a maşinii.
Conform primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, în dreptul kilometrului 66+200m, în afara localităţii Horodnic de Sus, pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul acoperit cu mâzgă îngheţată, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, şi după ce a intrat pe terenul agricol, a lovit cu laterala dreaptă un pom ornamental.
În urma impactului, atât şoferul, cât şi pasagerul din stânga-faţă şi-au pierdut viaţa, iar pasagerul din spate a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Municipal Suceava cu diagnosticul „plagă contuză genunchi dreapta, plăgi escoriate regiunea lombo-sacrală, contuzie hemitorace dreapta, sindrom piramidal stânga”.
Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri de 18 ani, morţi într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 9576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 22 voturi
Doi tineri de 18 ani, morţi într-un accident rutier3.1522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda... trimis de
(15 feb 2010, 11:04:26
pacat de cel din dreapta si de cel ranit. cat despre sofer... un pericol in minus
2.   Pentru tchio trimis de
(15 feb 2010, 12:09:19
cum poti sa spui ca e un pericol in minus? daca erai tu in locul lui erai si tu un pericol in minus..oamenii ca tine nu gandesctime out
2.1  RE: Pentru tchio trimis de
(15 feb 2010, 12:17:44
Ooo...ba din contra...oameni ca el poate gandesc, sa isi adapteze viteza la conditiile de drum...Mai bine zis..oameni ca tine nu gandesc pentru ca si tu cred ca ai face la fel: 130 km/h pe zapada sau polei.
2.2  RE: Pentru tchio trimis de
(15 feb 2010, 12:30:36
Ti se pare corect Alexandra sa iti iei viata si sa mai tragi dupa tine inca o persoana care n-a avut nicio vina? Plus ca ai mai bagat si pe cineva in spital, grav ranit! Tu nu gandesti! Nu te apuca sa ii judeci pe altii daca esti blonda!
2.3  RE: Pentru tchio trimis de
(15 feb 2010, 13:48:10
Am zis eu undeva ca e corect?Am zis pur si simplu ca repede aruncati cu pietre "el e vinovatul,merita sa moara" Asta e corect? sa spui ca "e un pericol in minus"?Dar ce te afecteaza pe tine ca el a murit..bine ca poti spune ca e "un pericol in minus". P.S Blond poate esti tuwinking
2.4  RE: Pentru tchio trimis de
(15 feb 2010, 15:52:34
Bine...poate nici expresia asta nu e chiar cea mai adecvata pentru aceasta situatie..."un pericol in minus". Poate autorul expresiei a fost usor ironic...Asta e...
P.S. : Nu's blond
3.   Masinile englezesti = victime romanesti trimis de
(15 feb 2010, 12:26:08
Imi pare rau de ei...baieti tineri...dar sa fii incepator si sa conduci si o masina cu volan pe dreapta...e deja prea de tot. Daca adaugi lipsa de experienta si inconstienta la volan + viteza excesiva, e gata reteta! Ok, inteleg ca i-au luat parintii masina din Anglia ca e mai ieftina, dar din moment ce copilul a facut scoala de soferi pe masini standard (cu volan pe stanga), era mai bine daca practica pe masini de-ale noastre pana capata nitica experienta. Dar si asa...mi se pare o prostie cu masinile astea. Cu siguranta un procent relativ mare in ceea ce priveste accidentele rutiere in care sunt implicate masini englezesti ocupa o pozitie fruntasa in ierarhia accidentelor rutiere din Romania. Poate nu e asa...zic si eu...dar am mai auzit de accidente cu masini dintr-astea. Chiar si acu 1 an sau 2 o vecina de-a mea a murit la fel intr-un accident stupid tot intr-o masina dintr-asta! E destul de aiurea, soferii ce conduc astfel de masini se expun unui risc imens!
3.1  RE: Masinile englezesti = victime romanesti trimis de
(15 feb 2010, 12:32:39
stai calm, nu masina e cauza. faptul ca masinile astea ieftine (fiindca au volan pe dr) cum bine zici, sunt cumparate de melteni tineri si teribilisti si conduse ca atare iti dau impresia asta. dpdv tehnic o masina adusa din UK este mai buna decat una la fel de pe continent. ca in majoritatea cazurilor, de cele mai multe ori accidentul s-a produs datorita erorii umane (sau prostiei dupa caz) si nu a masinariei.
3.2  RE: Masinile englezesti = victime romanesti trimis de
(15 feb 2010, 12:37:09
N-am pomenit de masini d.p.d.v. tehnic SIR. Si eu sunt de aceeasi parere, ca sunt foarte bune, dar daca le si conduci ca atare e totul ok. Masina n-are nicio vina...n-am specificat asta...cei care le conduc sunt raspunzatori in mare parte. Si mai ales pe soselele noastre care au sensurile exact invers ca cele din Anglia. Ca sa faci o depasire pe soselele noastre, cam greu si chiar riscant.
3.3  RE: Masinile englezesti = victime romanesti trimis de
(15 feb 2010, 12:47:42
da, numai ca asta n-a depasit nimic. mergea prea tare. deci eu nu asociez accidentul asta cu faptul ca masina era cu volan pe dr. ci cu faptul ca era condusa de un necunoscator
3.4  RE: Masinile englezesti = victime romanesti trimis de
(15 feb 2010, 15:47:16
Mda...n-am nimic cu masinile...dar sunt multi care si le cumpara de-acolo fiindca sunt ieftine si bune, dar ce folos ai tu masina super daca nu stii sa o manevrezi ingenios sau in cel mai rau caz, sa o conduci.
4.   ? trimis de
(15 feb 2010, 12:27:19
oare purtau centura? oh..ce comic sunt
4.1  RE: ? trimis de
(15 feb 2010, 12:32:53
Putin probabil! Daca aveau centura reuseau sa scape, cel putin pasagerul din stanga si cel din spate.
5.   Dumnezeu sa-i odihneasca! trimis de
(15 feb 2010, 13:13:08
Sunt doua suflete care au plecat mult prea repede dintre noi...Deci singurele cuvinte care se cuvin, sunt: "Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!".Restul sunt de prisos...
6.   8-| trimis de
(15 feb 2010, 14:13:49
Mi-au fost colegi de clasa...nu pot exprima in cuvinte ce fete aveam toti astazi la scoala...plus orele care-au fost tacere...[off topic, aveau 19 ani si pe cel de-al doilea il chema Dumitru Vasilovschi, nu Gheorghe] Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
7.   Soferi cu andrenalina in sange. trimis de
(15 feb 2010, 17:17:51
Da, corect, masinile englezesti sunt ok din p d v tehnic, nu treci testul anual pana nu repari problema. Cazul de fata e simplu, viteza, soseaua acoperita cu zapada, sofer tanar + andrenalina. A conduce o masina englezeasca pe drumurile din Anglia mi se pare cel mai sigur fata de restul europei, totul e ca la carte, politie in civil cat incape plus multe camere de viteza si supraveghere trafic, nu ai unde sa ii dai viteze mai mari de 120-130 (doar autostrada). La noi, chiar daca am avea autostrazi s-ar gasi scuze pentru depasirea vitezei cu siguranta. Pacat ca nu invatam din pataniile acestor oameni care au murit. vom sti sa fim mai prudenti doar atunci cand pierdem ceva sau pe cineva...pana atunci suntem zmei, am dreptate ???
8.   :( trimis de
(15 feb 2010, 19:36:22
trist....mult prea tris...si prea putin conteaza vinovatul,pacat k au ramas in urma oameni care sufera pierderea lor.DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei