Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu furtunul şi canistra

Patru tineri au furat benzină pentru a face o excursie până la Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei băieţi şi o fată din oraşul Gura Humorului au ajuns pe mâna poliţiei după ce au sustras benzină din mai multe autoturisme parcate în Suceava, ei furând carburantul pentru a putea alimenta o maşină cu care vroiau să ajungă ulterior la Iaşi.
Furturile s-au petrecut săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii reuşind să-i identifice pe suspecţi şi să probeze fapta în interval de mai puţin de 24 de ore.

 

Furt cu pregătire

Toată povestea a început după ce trei proprietari de autoturisme au sesizat Poliţia municipiului Suceava că s-au trezit cu rezervoarele maşinilor goale. Toate autoturismele fuseseră lăsate peste noapte în spatele blocului Belvedere din municipiul reşedinţă de judeţ, în total cei patru furând 60 de litri de combustibil.
În urma cercetărilor efectuate de judiciariştii de la Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, în colaborare cu colegii de la Gura Humorului, s-a stabilit că autorii furturilor sunt Florin Vişen, în vârstă de 18 ani, Alina Laura Vişen, de 21 de ani, fraţi Constantin Busuioc, de 23 de ani şi Mihai Ovidiu Drob, de 24 de ani, toţi domiciliaţi în Gura Humorului.
În timpul audierilor aceştia şi-au recunoscut fapta, declarând că au furat combustibilul pentru a-şi alimenta autoturismul cu care aveau de gând să ajungă la Iaşi, unde tânăra de 21 de ani este studentă şi unde urmau să petreacă la sfârşit de săptămână.
Ei s-au pregătit dinainte pentru furt, având asupra lor canistre şi un furtun cu care au tras benzina din rezervor.

 

Păgubiţii şi-au primit benzina înapoi

„În baza materialului probator administrat s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Au fost identificaţi proprietarii celor trei autoturisme, aceştia au fost audiaţi şi fiecăruia i s-a restituit cantitatea de combustibil sustrasă”, a precizat inspectorul Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Surse din rândul anchetatorilor au precizat că este puţin probabil ca cei patru să mai fi comis şi alte fapte de acest gen, putându-se vorbi mai degrabă de nişte tineri teribilişti decât despre nişte infractori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri au furat benzină pentru a face o excursie până la Iaşi.
 Vizualizări articol: 2572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 8 voturi
Patru tineri au furat benzină pentru a face o excursie până la Iaşi3.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei