Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lucruri de neînţeles

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din păcate, încă un eveniment sportiv major începe cu o jertfă umană. De data asta, foarte tânărul sportivul georgian a fost răpus chiar de disciplina căreia i se dedicase, dar asta nu se ştie dacă poate fi considerată o consolare. Mereu gazdă impecabilă a Jocurilor Olimpice de Iarnă, Canada nu a avut cum opri în loc imensa maşinărie organizatorică. Doar preţ de un moment de reculegere, atât de intens respectat de publicul canadian, încât se putea auzi cum ninge. Nici Eurosportul n-a mai suportat liniştea şi a băgat reclame! Riscul face parte din natura multor sporturi, e asumat. La olimpiada albă avem sanie, bob, trambulină, coborâri. Nici hocheiul nu e chiar pentru fetiţe de pension, dar măcar acolo bodycheck-urile nu se fac la 150 kilometri pe oră. Chiar şi la patinaj, dincolo de graţie, pentru atingerea unui grad de dificultate mai ridicat, sportivii se avântă în nişte scheme spectaculoase, expunându-se accidentelor. Oricum, să sperăm că de-aci înainte vom afla numai lucruri frumoase dincolo de ocean.
Între timp, în lumea veche, vestitorii primăverii sunt tot Liga Campionilor şi Cupa UEFA, în program începând de mâine. Poate aşa se vor dezgheţa şi televiziunile de profil, fiindcă nu mai departe de săptămâna trecută asistam la o situaţie hilară. Postul de televiziune pomenit mai sus transmitea în reluare meciul Chelsea-Arsenal. La un altul, vecin de telecomandă, aveam parte de Chelsea TV, cu aceeaşi înregistrare! Ei bine, la încă un buton distanţă, Arsenal TV... Aţi ghicit, tot Chelsea-Arsenal! Măcar comentatorii erau diferiţi, fiecare cu subiectivitatea lui.
Închei cu o chestiune care sfidează inteligenţa medie. Pentru semifinalele Cupei României, CFR Cluj, Dinamo şi FC Vaslui au fost repartizate într-o urnă, iar FC Braşov în alta. După ce li se extrage o adversară braşovenilor, celelalte vor juca între ele. Dar mii de ferefişti hăbăuci, dacă le puneaţi pe toate în aceeaşi urnă, nu era acelaşi lucru?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucruri de neînţeles.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Lucruri de neînţeles5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei