Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iulius Mall

Mii de suceveni au vizitat Târgul de Nunţi în acest weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua Îndrăgostiţilor a fost un moment cât se poate de prielnic pentru vizitarea Târgului de Nunţi „Bucovina”, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall.
Timp de trei zile, Iulius Mall a fost „asaltat” de miile de vizitatori, cupluri tinere, decise să spună anul acesta „Da”, aflate în căutare de locaţii de nuntă, de formaţii de muzică, de fotografi şi, nu în cele din urmă, de persoane care să le creeze un decor de poveste pentru nunta lor.
30 de expozanţi au venit la târg cu ultimele noutăţi în materie de nunţi şi organizare de nunţi şi au adus cu ei preţuri tentante şi cu discount-uri importante la pachete substanţiale.
„Nu există limite în materie de decoraţiuni, vestimentaţie şi aranjamente florale. Rochiile de prinţese cu pietre preţioase, decoruri din dantelă şi tafta, farfurii din cristal şi aranjamente florale din bambus şi orhidee, este doar un exemplu din ceea ce le putem oferi clienţilor”, a spus unul dintre expozanţii Târgului de Nunţi „Bucovina”.
Preţurile sunt pe măsura cerinţelor, însă expozanţii susţin că se oferă reduceri semnificative celor hotărâţi să încheie contracte pe loc.
Rochiile de mireasă au fost de departe atracţia tinerelor, iar standurile cu rochii erau mereu supraaglomerate. Rochii simple, drepte şi elegante, rochii de prinţesă, ample, cu crinolină, cu mărgele şi cristale Swarovsky, rochii lungi sau scurte, transparente sau chiar din pene, toate au fost îndelung admirate, probate şi unele chiar achiziţionate. Preţurile au variat în funcţie de materialul din care a fost confecţionată rochia şi de model.
Aşadar, tinerii cu dare de mână puteau să aleagă rochii la câteva mii de lei, în timp ce cei cu venituri mai modeste puteau opta şi pentru o ţinută de mireasă de 400-500 de lei.

 

Nunţile violet, aducătoare de noroc

Din standurile expoziţionale nu au lipsit nici costumele însurăţeilor, accesoriile mirilor şi ţinutele invitaţilor. Pe lângă toate acestea, expozanţii le-au oferit celor interesaţi şi cele mai bune servicii privind organizarea petrecerilor, machiaj, coafuri şi manichiură.
Mirela şi Andrei au venit de la Siret pentru a vizita târgul. Au nunta în luna mai şi doresc să facă toate lucrurile din timp. „Nunta e stabilită. Ne căutăm acum ţinutele. Am văzut mai multe rochii care mi-ar plăcea, dar nu mă pot decide. Mă tem că dacă o iau acuma, până în mai văd alte câteva zeci de rochii care să-mi placă”, a spus Mirela.
Flacăra violetă a ajuns şi la nunţi. Aducătoare de victorie, culoarea violet este noul trend în materie de invitaţii de nunţi, ornamente şi buchete de mireasă. Violet a devenit culoarea anului, iar organizatorii de nunţi au declarat că „multe cupluri doresc să-şi decoreze sala de petrecere cu ornamente florale şi nu numai, toate violet”.
Atracţia târgului a fost prezentarea de rochii de mireasă. Tinere îmbrăcate în rochii de mireasă au defilat prin faţa vizitatorilor la târg, au fost admirate şi aplaudate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni au vizitat Târgul de Nunţi în acest weekend.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mii de suceveni au vizitat Târgul de Nunţi în acest weekend5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei