Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu a făcut o glumă la începutul CNEx, spunând că locul lui Orban de lângă el e liber

Luni, 15 Februarie 2010 (14:31:26)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut o glumă la începutul şedinţei de luni a CNEx, invitându-l pe preşedintele filialei liberale din Tulcea, Octavian Popa, să se aşeze lângă el, spunând că are un loc liber, el indicând locul prim-vicepreşedintelui Ludovic Orban, care întârziase la lucrări.

"Luaţi loc domnilor, ca reprezentanţii noştri din presă să vadă armonia, de la o poştă şi să le transmită oamenilor să fie liniştiţi. Domnul Popa (Octavian Popa, lider PNL Tulcea - n.r.) veniţi aproape de mine. Hai, hai, hai. Acum e momentul. Vino încoace, am un loc liber. Uite-l aici", a spus Antonescu râzând şi indicând locul liber din drepta sa.

Având în vedere că liderul PNL Tulcea nu a reuşit să ajungă la prezidiu înaintea lui Ludovic Orban, Crin Antonescu i-a spus de la microfon: "Dacă nu te-ai grăbit, ai pierdut ocazia". "Vor mai fi" ocazii, a adăugat el.

"Crin, fii atent, că ai zis că e un loc liber, iar se interpretează... ", a remarcat preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, în momentul în care a ajuns la prezidiu, că "orice loc e liber".

"Orice loc e liber", a afirmat şi Antonescu, ţinând să anunţe presa că timpul acordat pentru ilustraţii a expirat. "Pace vouă, reprezentanţi ai presei! La revedere", a spus Crin Antonescu.

Întrebat cum comentează gluma lui Antonescu, Orban a răspuns: "Dimpotrivă, (preşedintele PNL - n.r.) i-a spus colegului nostru, preşedinte la Tulcea, că domnul Antonescu e tulcean, i-a spus că scaunul nu e liber".

La precizarea jurnaliştilor că Antonescu i-a spus lui Popa că scaunul este liber, Ludovic Orban a precizat că după ce l-a văzut venind, Antonescu şi-a adus aminte că locul său de prim-vicepreşedinte nu e liber.

"După aia m-a văzut pe mine şi şi-a adus aminte că nu e liber. De altfel, orice scaun din PNL este un scaun liber înainte de Congres, care va fi ocupat în funcţie de ceea ce decid delegaţii la Congres", a conchis Orban.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la 1 februarie, că este posibil să renunţe la funcţia de prim-vicepreşedinte, motivând că aceasta a generat tensiuni de care formaţiunea liberală nu are nevoie, el precizând că nu a luat o decizie.

Preşedintele Comisiei pentru Statut a partidului, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, miercuri, că a încercat să îi împace pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, cu prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, într-o întâlnire cu cei doi, dar a precizat că aceştia nu s-au înţeles pe procedura de vot.

Crin Antonescu susţine votul pe moţiuni pentru întreaga echipă de conducere a partidului, la Congres, în timp ce Ludovic Orban vrea alegere directă pe funcţii.

Quintus a mai declarat, miercuri, că Ludovic Orban i-a spus că, în cazul în care se decide alegerea noii conduceri pe liste, atunci va pune şi el o listă, actualul prim-vicepreşedinte al partidului lăsând să se înţeleagă că va candida la şefia PNL.

"Pot să vă spun lucrul ăsta, că e un adevăr. Domnul Orban mi-a spus: «Dacă se hotărăşte vot pe listă, am să pun şi eu o listă». Şi sunt sigur că pe lista aia nu o să-şi pună prim-vicepreşedinte", a susţinut Quintus.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu a făcut o glumă la începutul CNEx, spunând că locul lui Orban de lângă el e liber.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu a făcut o glumă la începutul CNEx, spunând că locul lui Orban de lângă el e liber0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei