Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 feb 2010 - Anul XV, nr. 37 (4328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Amenzi şi cherestea confiscată, după un control pe linie silvică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control comun al poliţiştilor şi al specialiştilor din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava, care a vizat prevenirea delictelor silvice şi combaterea ilegalităţilor în domeniul prelucrării şi comercializării materialului lemnos, s-a soldat cu aplicarea a trei amenzi şi confiscarea a aproape 30 mc de cherestea.
Controlul s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute, cei trei agenţi economici depistaţi cu nereguli fiind amendaţi pentru că lucrau cu lemn fără documente de provenienţă.
Ca exemplu, poliţia a prezentat cazul lui Bogdan O., administrator al unei unităţi de debitare a lemnului din comuna Poiana Stampei. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta a debitat material lemnos fără a exista acte de provenienţă. Cantitatea de cherestea găsită la sediu, 15 mc, în valoare de 6.300 de lei, a fost confiscată, administratorul primind şi o amendă de 1.000 de lei, în baza Legii 31/2000, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
Amenzile aplicate în cadrul controalelor au o valoare totală de 6.500 de lei, în timp ce materialul lemnos confiscat are o valoare de piaţă de 11.453 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi şi cherestea confiscată, după un control pe linie silvică.
 Vizualizări articol: 1739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Amenzi şi cherestea confiscată, după un control pe linie silvică2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alte neregului pentru cei avizati trimis de
(15 feb 2010, 14:27:32
verificati putin activitatea de debitare din centrul Dolhestiului la Gapa Lact unde vin si es masini si carute cu cherestea fara nici un aviz sau sa nu mai vb de bon fiscal pentru persoanele fizice,nimeni nu vede,nimeni nu aude,de ce?pentru ca persoan importanta din cadrul ITRSV mulge aceasta fabrica,lemnul sta pe marginea drumului judetean 205 in afara depozitului "autorizat" vb vine pentru ca au avizele si autorizatiile expirate de ani de zile,dar cum sa se lege cineva de Jitaru doar flutura poza lui basescu in fata organelor de control,halal organe de control mai avem
2.   Ce duios suna! trimis de
(15 feb 2010, 17:06:23
"administratorul primind si o amenda de 1.000 de lei" - desigur si cu scuzele de rigoare ale agentului constatator pentru micul dezagrement provocat gateristului - timp in care instalatiile inghit nesatule hectar dupa hectar de padure!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei