Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 dec 2009 - Anul XIV, nr. 293 (4279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Delegaţia Permanentă votează o declaraţie prin care PNL începe discuţiile cu partidele

Luni, 14 Decembrie 2009 (16:33:01)

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că liberalii se propunţă prin vot, la această oră, asupra unei declaraţii politice prin care PNL iniţiază discuţiile cu partidele politice, dacă vor exista oferte interesante, PNL dorind o soluţie pentru ieşirea din criză, cu premier liberal sau independent.

"Şedinţa practic s-a încheiat, e în curs de desfăşurare votul. Nu, aşa cum vă aşteptaţi probabil asupra unei poziţii de a intra sau a nu intra într-o coaliţie pentru că mi se pare în acest moment prematur să se ia o astfel de decizie, ci asupra unei declaraţii care sintetizează mai degrabă punctul de vedere al PNL cu privire la posibilitatea degajării unei soluţii politice de ieşire din criza politică în care ne aflăm în viitor. Această declaraţie urmează să fie supusă votului, nu cred că ea nu va fi aprobată, din contră, cred că va fi aprobată", a susţinut Tăriceanu.

El a afirmat că s-a stabilit o echipă de negociere, din care nu face parte, dar care va începe discuţiile "dacă va exista o ofertă interesantă, acceptabilă pentru PNL".

Întrebat în ce constă declaraţia politică pe care o votează liberalii, Tăriceanu a menţionat că "rezoluţia mandatează echipa de negociere care să poarte discuţii pentru găsirea unei soluţii de ieşire din criza politică, ţinând cont de anumite elemente care merită menţionate", cum ar fi premierl PNL sau independent.

"În primul rând este o problemă de a asigura un echilibru, un raport de forţe în cadrul unei viitoare coaliţii între noi şi posibilii parteneri. PNL consideră că o astfel de soluţie poate să decurgă din formula asumării funcţiei de prim ministru de către PNL sau o persoană independentă care să dea o garanţie că acest echilibru de forţe ar putea să fie stabilit şi respectat", a spus liberalul.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Delegaţia Permanentă votează o declaraţie prin care PNL începe discuţiile cu partidele.
 Vizualizări articol: 509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Delegaţia Permanentă votează o declaraţie prin care PNL începe discuţiile cu partidele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei