Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 dec 2009 - Anul XIV, nr. 293 (4279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atitudine

Bălan: „Nu pot să accept ca PSD să-şi construiască o imagine de Fecioara Maria a acestor alegeri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a criticat atitudinea PSD Suceava, care continuă cu acuzele la adresa democrat-liberalilor vizavi de comportamentul lor în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, subliniind că nu poate accepta ca PSD să-şi construiască o imagine de Fecioara Maria, pentru că nu este cazul. Bălan a arătat că şi-a cerut scuze în mod public faţă de gestul atribuit democrat-liberalilor de a amplasa o coroană mortuară la sediul PSD din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi a precizat că a aşteptat şi din partea social democraţilor suceveni un comportament asemănător, pentru a pune punct în mod civilizat ostilităţilor. Secretarul general al PD-L Suceava a venit şi el cu exemple din tabăra social democrată.

 

Ioan Bălan susţine că primarul PSD de Vadu Moldovei a împărţit colaci cu lumânări „de sufletul lui Traian Băsescu”

Ioan Bălan a vorbit despre primarul PSD din comuna Vadu Moldovei care, în seara alegerilor după închiderea urnelor şi anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor care-l dădeau câştigător pe candidatul PSD, Mircea Geoană, a adus la primărie colaci cu lumânări, pe care i-a împărţit celor de acolo „de sufletul lui Traian Băsescu”. Bălan a catalogat acest gest drept unul „extrem de urât” şi a spus că nu l-ar fi adus în prim-plan dacă social democraţii suceveni nu ar fi încercat să demonstreze, după alegeri, cât de grav şi dezastruos s-ar fi comportat PD-L în campania pentru prezidenţiale.
Deputatul PD-L de Suceava a mai amintit de comportamentul primarului PSD al comunei Udeşti, care a recurs la ameninţări în campania electorală, precum şi de faptul că bannerele PD-L au fost tăiate cu coasa în zona Horodnic.
„Ştim de acele materiale care au fost tăiate cu coasa din camioane în zona Horodnic şi că oamenii au fost prinşi. Putem da exemple de consilieri locali care au fost agresaţi în campania electorală, dar lucrurile acestea nu fac decât să adâncească scârba faţă de campania electorală şi de aceste gesturi pe care le dezaprobăm cu toţii. Le-am adus din nou în discuţie pentru simplul fapt că noi ne-am cerut scuze pentru anumite chestiuni de genul acesta, iar PSD, pe aceste scuze, încearcă să-şi construiască o imagine imaculată”, a încheiat Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „Nu pot să accept ca PSD să-şi construiască o imagine de Fecioara Maria a acestor alegeri”.
 Vizualizări articol: 2000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bălan: „Nu pot să accept ca PSD să-şi construiască o imagine de Fecioara Maria a acestor alegeri”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alegeri trimis de
(14 dec 2009, 12:33:02
PSD.ul nu intelege ca nu-i vrea lumea? pina nu o sa dispara toti acei dinozauri vechi din partid, sa apara figuri noi, atit la nivel central cit si local, ei greu vor mai cistiga.....lumea nu-i vrea !!!!! ne-au secatuit tara, eram bogati si am ramas saraci din cauza lor, au luat totul......ce mai vor.....sa stea deoparte ca stau bine.....nu se gindesc ca, chiar daca Basescu a cistigat la limita - dar a fost sustinutde un singur partid, pe cind Geoana a avut in spate 5-6 partide inclusiv Johhanis, acel mesia coborit din cer de undeva, atitea laude i s-au adus ca Sibienii au votat cu Basescu.....RUSINE domnilor, retragetit-va in cochilia voastra si lasati tara sa mearga inainte.....rau, bine, vom vedea.....bine, oricum nu va fi avind in vedere sitruatia internationala, nu trebuie sa dam vina numai pe ai nostri......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei