Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2009 - Anul XIV, nr. 274 (4260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Staff-ul lui Oprescu acuză nereguli în procesul de alegere a preşedintelui

Duminică, 22 Noiembrie 2009 (14:55:00)

Staff-ul de campanie al candidatului independent Sorin Oprescu a acuzat, duminică, într-o conferinţă de presă, o serie de nereguli constatate la nivelului procesului de alegere a preşedintelui.

Avocaţii George Iorgovan şi Carmen Radoslav, din staff-ul de campanie al candidatului independent Sorin Oprescu, au susţinut că la Secţia de vot 1013 de la Facultatea de Drept din Sectorul 5 numărul votanţilor a crescut de la 200 la 400, în urma sosirii unor microbuze, Poliţia investigând deja acest caz.

Ei au arătat, totodată, că la Secţia de votare 166 din Complexul studenţesc Agronomie PSD oferă câte 200 de lei fiecărui participant la vot pentru a vota cu Mircea Geoană, candidatul social-democrat la funcţia de preşedinte, în timp ce de la Secţia de vot 1120, din Sectorul 6, a dispărut o ştampilă de vot.

Potrivit staff-ului de campanie a lui Oprescu, la Secţiile de votare cu numere cuprinse între 1167 şi 1175 buletinele de vot sunt distribuite gata ştampilate celor care merg să voteze, fiind aşteptaţi la ieşire să confirme votul.

Totodată, reprezentanţii staff-ului de campanie au susţinut că în comuna Iepureşti din judeţul Giurgiu primarul PSD a cerut preşedintelui secţiei de votare să întrerupă procesul de votare, ca urmare a sosirii în localitate a mai multor autocare, cu peste 200 de votanţi din oraşul Giurgiu.

Avocaţii George Iorgovan şi Carmen Radoslav au mai arătat că la Secţia specială 49 din Giurgiu au fost transportaţi votanţi cu microbuze, de către echipe organizate formate din membri PSD.

Ei au arătat că la Secţiile 32 şi 33 din Giurgiu sunt peste 300 de perosane adunate la mai puţin de 500 de metri, fapt care contravine legii, în timp ce la Secţia 9 sunt bannere şi afişe cu candidaţii Mircea Geoană şi Traian Băsescu, la mai puţin de 500 de metri de aceasta.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Staff-ul lui Oprescu acuză nereguli în procesul de alegere a preşedintelui.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Staff-ul lui Oprescu acuză nereguli în procesul de alegere a preşedintelui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei