Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2009 - Anul XIV, nr. 274 (4260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Refuz

Consilierii PSD şi PNL s-au opus din nou vânzării unor clădiri şi terenuri ale CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL s-au opus pentru a patra oară vânzării unor terenuri şi clădiri aflate în patrimoniul Consiliului Judeţean Suceava. Proiectele de hotărâre pentru aprobarea vânzării bunurilor respective au fost iniţiate de preşedintele administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, intenţia declarată a acestuia fiind ca sumele rezultate în urma tranzacţiilor să fie folosite pentru finanţarea unor investiţii.
Înainte de a se supune votului primul dintre proiectele care vizau vânzarea unor terenuri şi clădiri ale administraţiei judeţene, consilierul PD-L Cristinel Macovei a făcut un apel către reprezentanţii PSD din deliberativul judeţean pentru a vota proiectele, subliniind că banii obţinuţi sunt necesari pentru cofinanţarea de proiecte de interes local.
„Hotărârea prin care am fost de acord să vindem a fost votată, iniţial, inclusiv de consilierii PSD. Acum ar trebui să lăsăm deoparte alte interese şi să ne gândim la binele judeţului şi la proiectele care trebuie să fie cofinanţate”, a spus Macovei.
Din partea consilierilor PSD, Ionuţ Corjuc a precizat că, în opinia sa, preţul de pornire al licitaţiei este prea mic, motiv pentru care a propus majorarea preţului de pornire în vederea obţinerii unor sume mai mari de bani. În condiţiile în care propunerea acestuia a fost refuzată, în cele din urmă consilierii judeţeni PSD, alături de cei ai PNL, au votat împotriva vânzării terenurilor şi a clădirilor, astfel încât proiectele de hotărâre nu au întrunit cele două treimi dintre voturile exprimate, condiţie obligatorie în cazul unor hotărâri care vizează patrimoniul Consiliului Judeţean.
Trebuie spus că după vot, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a propus înfiinţarea unei echipe de lucru, cu reprezentanţi ai consilierilor din toate partidele din deliberativ, pentru a analiza din nou aceste proiecte şi pentru a găsi o soluţie în vederea vânzării lor.

 

CJ intenţionează să scoată la vânzare peste 20.000 de metri pătraţi de teren şi 2.200 de metri pătraţi de construcţii

Potrivit proiectelor propuse spre a fi votate, Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să vândă, printre altele, un teren de 1.364 de metri pătraţi şi o construcţie de 556 mp cu o valoare de 160.690 de lei aflate în Gura Humorului; un teren de 7.600 mp şi o clădire pentru depozitare din Fălticeni, cu o valoare de 862.541 de lei, şi un teren de 6.654 mp aflat în Suceava, în zona cabanei „Căprioara”, cu valoarea de 190.540 de lei. La acestea se mai adaugă un teren de 2.916 mp şi o clădire de 696 mp aflate în Rădăuţi, cu valoarea de 381.567 de lei şi un teren de 1.753 mp din Păltinoasa, cu valoarea de 57.653 de lei. Sumele precizate reprezintă preţul de începere a licitaţiilor, care nu conţine TVA şi care a fost stabilit de un evaluator specializat.
În total, CJ Suceava intenţionează să vândă peste 20.000 de metri pătraţi de teren şi aproximativ 2.200 de metri pătraţi de construcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii PSD şi PNL s-au opus din nou vânzării unor clădiri şi terenuri ale CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Consilierii PSD şi PNL s-au opus din nou vânzării unor clădiri şi terenuri ale CJ Suceava4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat ca nua avem conducatori gospodari! trimis de
(21 nov 2009, 15:16:08
Acesti patrioti locali ai judetului sa aiba parte de sanatate! Sa traiasca si sa apere pe mai departe mostenirea care ne-a ramas.. Peste ani, peste zeci de ani, va fi mare nevoie de acestea... si se vor bucura urmasii
2.   Opozitia! trimis de
(21 nov 2009, 19:22:56
Totul este un joc politic,si la fel cum au facut si cu guvernul,au amanat acceptarea lui doar pentru a se impotrivi lui Basescu.Interesele lor sunt prioritare,in campania electorala,si nu se gandesc la binele national,negand tot ce li se propune!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei