Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2009 - Anul XIV, nr. 274 (4260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La secţia specială din zona Gării Bistriţa se stă la coadă şi două ore pentru a se putea vota

Duminică, 22 Noiembrie 2009 (19:59:41)

Alegătorii care vor să voteze la secţia specială amenajată în apropierea Gării din Bistriţa stau la coadă, în medie, două ore pentru a putea să îşi exercite opţiunea electorală, deoarece multe persoane au dificultăţi în a completa declaraţiile pe proprie răspundere

Preşedintele secţiei de votare speciale nr. 57 Bistriţa, Sanda Hojda, a declarat că procesul de votare decurge foarte încet din cauza unor persoane care au dificultăţi în a completa declaraţiile pe propria răspundere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Timpul de aşteptare la cozi este, în medie, de două ore. Nu avem ce face. Unele persoane completează foarte încet acele declaraţii, iar ceilalţi sunt obligaţi să aştepte", a declarat Sanda Hojda.

Până la ora 16.00, la secţia specială nr. 57 votaseră 266 de persoane, cu aproape o sută mai multe decât la secţia specială din Beclean, unde votaseră până la aceeaşi oră 157.

În secţiile de votare speciale din mediul rural, numărul votanţilor a fost sub o sută, cu două excepţii: comuna Lechinţa, unde au votat 106 persoane, până la 16.00 şi Nuşeni, unde votaseră 109.

Locţiitorul preşedintelui de la secţia 181 Lechinţa, Ancuţa Hrihor, a declarat că majoritatea celor care au votat acolo sunt bistriţeni care au venit la rude.

Preşedintele secţiei de votare 247 din Nuşeni, Orban Boglarka, a spus că numărul mare al celor care au votat în secţia specială este explicabil prin aceea că au venit la vot bătrânii instituţionalizaţi într-un centru de îngrijire socială.

"Numai acolo sunt o sută de persoane. Nu au venit toate, dar au venit mulţi. Au mai venit şi din Cluj şi Mureş", a declarat sursa citată.

În alte localităţi, cum ar fi Dumitra, Ciceu Giurgeşti, Chiochiş şi Feldru, numărul celor care au votat pe liste speciale s-a apropiat de o sută, până la ora 16.00.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La secţia specială din zona Gării Bistriţa se stă la coadă şi două ore pentru a se putea vota.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La secţia specială din zona Gării Bistriţa se stă la coadă şi două ore pentru a se putea vota0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei