Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2009 - Anul XIV, nr. 274 (4260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri de sărbătoare

Bradul de Crăciun, ridicat de ieri în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au început mai devreme anul acesta în Suceava, bradul de Crăciun fiind montat chiar de ieri dimineaţă, în paralel cu instalarea de ghirlande şi perdele luminoase pe stâlpi şi chiar pe sediul Primăriei.
Dacă în alţi ani s-a mers pe ideea găsirii unor brazi cât mai falnici, care să concureze pe toţi ceilalţi din ţară la înălţime şi frumuseţe, anul acesta a fost căutat un brad de maxim 12 metri, care să se potrivească dimensiunilor şi formei piramidale a instalaţiei moderne de iluminat ornamental achiziţionate anul trecut.
Odată cu montarea bradului şi începerea lucrărilor de ornare a acestuia, în faţa Casei de Cultură se lucrează la amenajarea unei scene pe care va fi montată o bisericuţă de lemn şi un staul care să amintească de povestea naşterii pruncului Iisus.
În afara bradului din Centru, luminile se vor aprinde în pomii de iarnă şi la intrările în oraş, adică în sensul giratoriu din Burdujeni şi la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, în zona Spitalului Judeţean Sf. Ioan cel Nou.
De asemenea, un alt brad va fi împodobit în faţa sediului Primăriei Suceava, care deja a fost acoperit cu perdele de lumini, care vor fi aprinse peste zece zile.
“Conform tradiţiei, pentru al şaselea an consecutiv, vom aprinde luminile de sărbătoare în bradul de Crăciun şi în oraş în seara zilei de 1 Decembrie. Sper ca şi anul acesta, oamenii să vină în număr mare în piaţa centrală, să ne bucurăm împreună de Ziua Naţională a României şi de apropierea Crăciunului”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.
De altfel, Ziua Naţională a României va fi marcată şi printr-un spectacol artistic, organizat de municipalitatea suceveană în parteneriat cu Consiliul Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bradul de Crăciun, ridicat de ieri în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 3703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Bradul de Crăciun, ridicat de ieri în centrul Sucevei3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei