Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2009 - Anul XIV, nr. 274 (4260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mehedinţi : Jurnalişti agresaţi de susţinătorii unui candidat, în apropierea unei secţii de votare

Duminică, 22 Noiembrie 2009 (20:00:49)

O echipă de jurnalişti ai trustului local RTS din Drobeta Turnu Severin a fost agresată de mai mulţi susţinători ai candidatului social-democrat la Preşedinţie, duminică seară, în apropierea unei secţii de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut în apropierea unei secţii de votare amenajată în incinta Şcolii Generale din localitatea Şimian, unde echipa de televiziune a întâlnit un grup de susţinători ai candidatului social-democrat la Preşedinţie, printre care şi preşedintele filialei Mehedinţi a PSD, Adrian Duicu.

Potrivit operatorului TV Mădălin Ene, atât el, cât şi reporterul s-au apropiat de grupul de susţinători şi i-au întrebat dacă sunt în campanie electorală.

"După ce preşedintele filialei judeţene a formaţiunii politice a răspuns «Da», un alt individ din grup a adresat cuvinte injurioase echipei de filmare, după care a sărit să o bruscheze pe colega mea. Am intervenit în ajutorul ei, iar incidentul a continuat cu vorbe urâte", a explicat operatorul TV.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspectorul Nicolae Lohon, a declarat corespondentului MEDIAFAX că la faţa locului a ajuns echipa operativă a IPJ Mehedinţi.

"În urma cercetărilor s-a identificat persoana care a agresat echipa de jurnalişti, bărbatul primind o amendă de 500 de lei. Acesta se face vinovat de adresarea de cuvinte obscene, efectuarea de acte şi fapte de natură a indigna cetăţeanul, motiv pentru care a fost amendat cu 500 de lei", a declarat inspectorul Nicolae Lohon.

Potrivit aceleiaşi surse, cercetările continuă pentru identificarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Contactat telefonic de corespondentul MEDIAFAX, preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, a declarat că "este regretabil" ceea ce s-a întâmplat, susţinând că agresiunea jurnaliştilor s-a petrecut după ce el a părăsit grupul de susţinători şi că nu vrea să comenteze mai mult în legătură cu acest caz.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mehedinţi : Jurnalişti agresaţi de susţinătorii unui candidat, în apropierea unei secţii de votare.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mehedinţi : Jurnalişti agresaţi de susţinătorii unui candidat, în apropierea unei secţii de votare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei