Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 nov 2009 - Anul XIV, nr. 274 (4260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ciocan: Unui fotoreporter i-a fost distrusă camera, după ce a fotografiat soţia unui primar

Duminică, 22 Noiembrie 2009 (15:37:25)

Comisarul Christian Ciocan, reprezentantul Ministerului de Interne, a declarat că, duminică, în localitatea Movileni, judeţul Olt, unui fotoreporter i-a fost distrusă camera, după ce acesta a fotografiat-o pe soţia primarului intrând de mai multe ori în cabina de vot.

Pe de altă parte, în prezentarea privind incidentele electorale înregistrate în ziua scrutinului până la ora 15.00, comisarul Ciocan a informat că în oraşul Făgăraş a fost întocmit un dosar penal unei femei care a încercat să dea mită electorală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a informat că duminică, până la ora 15.00, au fost sesizate 384 de incidente electorale, la nivel naţional, din care 14 sunt infracţiuni, fiind aplicate, totodată, amenzi în valoare totală de 17.860 de lei.

Potrivit lui Ciocan, până la ora 14.00, dintre sesizările privind infracţiuni cu violenţă a fost verificată informaţia de la la ora 12.30 din comuna Cilibia, unde un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a arătat un cuţit şi a adresat injurii membrilor secţiei de votare. Poliţiştii l-au imobilizat şi i-au întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă.

În comuna Roşiorii de Vede din judeţul Teleorman, un bărbat a încercat să introducă două buletine în urna de vot. Acestuia i s-a întocmit dosar penal, la fel ca şi preşedintelui secţiei de votare.

De asemenea, Ciocan a mai arătat că au fost organizate un număr de 810 de filtre, în care au fost verificate 5.118 de autovehicule. Au fost aplicate 1.647 amenzi privind circulaţia, alte 320 pentru încălcări ale prevederilor OUG privind transportatorii rutieri şi au fost constatate 19 infracţiuni la regimul circulaţiei.

Ciocan a precizat că au fost reţinute 49 de permise şi 62 de certificate de înmatriculare.

"Vor fi verificate şi toate semnalările privind turismul electoral", a precizat Cristian Ciocan.

În Bucureşti au fost raportate 47 de incidente electorale, în judeţul Călăraşi s-au raportat 44 incidente, în judeţul Olt - 33, în Argeş - 25, în Dâmboviţa - 24, în Buzău - 19, în judeţul Galaţi - 17, Ialomiţa 16, Timiş -13, Teleorman - 12.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciocan: Unui fotoreporter i-a fost distrusă camera, după ce a fotografiat soţia unui primar.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciocan: Unui fotoreporter i-a fost distrusă camera, după ce a fotografiat soţia unui primar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei