Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 nov 2009 - Anul XIV, nr. 272 (4258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu spune că Băsescu l-a sunat miercuri să întrebe dacă merge la o dezbatere organizată de B1

Joi, 19 Noiembrie 2009 (18:52:08)

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, a confirmat, joi, la Realitatea TV, că Traian Băsescu l-a sunat, miercuri, pentru a-l întreba dacă merge la o dezbatere organizată de B1Tv, el arătând că nu înţelege ce urmăreşte Cozmin Guşă prin povestirea acestei interceptări telefonice.

Întrebat dacă a fost sunat de Traian Băsescu, în cursul zilei de miercuri, pentru a-i propune să meargă la o dezbatere organizată de B1 Tv, Antonescu a făcut, mai întâi, o referire la consilierul şi susţinătorul lui Mircea Geoană, Cozmin Guşă.

"Eu l-am văzut pe domnul Guşă, un tânăr pe care îl simpatizez, pentru că este un om inteligent, dar este un om care cam de multişor, de mulţi ani, se ocupă cu a ne povesti pe la televiziuni cine pe cine a sunat. Eu acum înţeleg că sunt unii profesionişti care ne înregistrează, care la momentele potrivite scot bucăţi de înregistrări, dar acum şi domnul Guşă, totuşi, a găsit un rost din a povesti la televizor ce vorbesc oamenii la telefoane?", a început Crin Antonescu formularea răspunsului său.

El a confirmat, apoi, că a fost sunat de Traian Băsescu şi a relatat convorbirea telefonică respectivă.

"Da, la un moment dat, în cursul zilei de ieri (miercuri, n.r.) preşedintele Traian Băsescu m-a sunat şi m-a întrebat următorul lucru: «Cei de la B1 - mi-a spus domnia sa – vor să organizeze o dezbatere cu cei patru care nu ne-am prezentat acolo (la TVR, n.r.). Dumneavoastră ce punct de vedere aveţi faţă de asta?» «Domnule preşedinte, nu mă duc nici la acea dezbatere, pentru că există riscul să se intrepreteze că am făcut un fel de Antantă, un fel de coaliţie, ceea ce ştiţi că nu e cazul şi cu asta basta». «Mulţumesc. La revedere. Atunci nu mă duc nici eu», a zis domnia sa", a relatat Antonescu.

"Nu înţeleg ce vrea domnul Guşă să spună cu aceste interceptări pe care le povesteşte pe aici", a adăugat liderul PNL.

Antonescu a relatat altă situaţie în care Guşă ar fi povestit, la o altă televiziune, că Băsescu s-ar fi întâlnit cu el, deşi era în pat la ora respectivă.

"Într-o seară eram în pat. M-a sunat cineva pe fix să-mi spună că domnul Guşă, la o altă televiziune, manevrează un telefon mobil şi spune că a primit informaţia că la acea oră Antonescu e împreună cu Băsescu şi pun ceva la cale. M-am uitat în jurul meu, în pat, în cameră, niciun Băsescu. A trebuit să sun, să dezmint. Acum, la fel", a spus Antonescu.

El a făcut, totodată, în încheierea subiectului discutat, un apel să se termine cu interceptările de convorbiri telefonice.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu spune că Băsescu l-a sunat miercuri să întrebe dacă merge la o dezbatere organizată de B1.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Antonescu spune că Băsescu l-a sunat miercuri să întrebe dacă merge la o dezbatere organizată de B15.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei