Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 nov 2009 - Anul XIV, nr. 272 (4258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În acest an

Pensionări în masă în rândul greilor de la Poliţie şi Pompieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

2009 se dovedeşte a fi anul marilor schimbări în mai multe structuri locale ale Ministerului de Interne, oameni cu mare influenţă în ultimii ani, cu funcţii importante în cadrul structurilor de poliţie sau de pompieri, pensionându-se, unii cu destul de mulţi ani înainte de vârsta maximă până la care ar fi putut rămâne în sistem.

Ultimul pe listă este comisarul şef Romeo Butnariu, şeful din ultimii ani al Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava. În ultima perioadă acesta s-a aflat mai mult în concedii, de odihnă sau medical, existând multe contestări împotriva acestuia din interiorul structurii de poliţie.
De altfel, mulţi dintre poliţiştii de la rutieră ştiu că acesta este încă în concediu, însă, după cum a precizat inspectorul principal Alin Botezatu, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, comisarul şef este deja ieşit oficial la pensie, printr-o decizie emisă la finele lunii trecute.
Funcţia de şef al Serviciului Rutier este deţinută momentan de comisarul şef Laurenţiu Hermeniuc, însă urmează a se stabili un concurs pentru ocuparea acestui post.

 

Pensionarii de la IPJ şi de la DGA Suceava

Lista oamenilor legii cu funcţii importante în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pensionaţi în acest an, cuprinde numeroase nume: comisarul şef Corneliu Jureschi, fostul şef al Poliţiei municipiului Suceava, comisarul şef Mircea Smoleac, adjunct al şefului IPJ Suceava, comisarul şef Tatiana Buznea, care a fost şefă a serviciului cadre, comisarul şef Dumitru Crăciun, şef serviciu financiar-contabilitate, comisarul şef Vasile Niga, adjunct la Serviciul de Investigaţii Criminale, asta dacă îi amintim doar pe cei de la cel mai înalt nivel al structurilor de conducere.
De asemenea, tot în acest an, comisarii şefi Nicolaie Dominciuc şi Andrei Pohoaţă, şeful şi adjunctul de la Direcţia Generală Anticorupţie, Biroul Teritorial Suceava, şi-au încheiat şi ei carierele în poliţie.

 

Pensionări pe bandă rulantă la ISU Suceava

Şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, anul 2009 a însemnat plecarea la pensie a tuturor şefilor. Mai întâi colonelul Lucel Lulciuc, inspectorul şef al ISU Suceava şi primul adjunct al său, colonelul Mircea Gospodaru, au ieşit la pensie, în prima parte a anului. La conducere a urmat, cu titlu interimar, colonelul Costică Ungureanu, care, recent, s-a pensionat şi el. Un alt şef care a ieşit la pensie este colonelul Romeo Olariu, care conducea serviciul de Prevenire şi Stingere a Incendiilor.
În ceea ce priveşte motivele pensionărilor, acestea sunt multiple, unele posibile cauze vehiculate putând fi simple zvonuri. Motivele de sănătate, plăţile compensatorii foarte mari încasate de cei care s-au pensionat înainte de termen ori scandaluri care le-au creat mari probleme (cum este cazul şefilor ISU, ieşiţi şifonaţi după bâlbâielile din cazul incendiului de la Bazar) au dus la numărul foarte mare de ieşiri la pensie, mai mult sau mai puţin dorite de cei în cauză.
Cert este că 2009 este anul marilor schimbări în cadrul acestor structuri, unii văzând cu ochi buni pensionarea unui număr atât de mare de şefi, în timp ce alţii îi regretă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionări în masă în rândul greilor de la Poliţie şi Pompieri.
 Vizualizări articol: 5121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 10 voturi
Pensionări în masă în rândul greilor de la Poliţie şi Pompieri2.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pensionari care siau facut plinu trimis de
(19 nov 2009, 12:14:02
mi se pare corect sa se pensioneze datorita faptului ca siau facut oameni tiancu vila masina--masina aranjamente pensie e frumusica,si sa cam suptiat si nu mai e de unde lua.caci sa cam papat grosu .dar totusi traeasca PCR.
2.   .... trimis de
(19 nov 2009, 12:50:13
iar acest tampit da comentarii si isi spune el parerea aici...? asta este cel mai prost om de pe pamant...analfabet handicapat si incompetent....trebuia sa inveti si tu ca sa ajungi ca acei politisti dar pe tine nu te ajuta capul ala sec pt ca este prea prost .......vai de tine.....
3.   Sa traim bine trimis de
(19 nov 2009, 14:20:50
Pai si normal ca se pensioneaza baietii ca au ei niste informatii ca vin vremuri grele pentru bugetari si dupa ce au dat niste "tunulete" bine puse la punct acuma e timpul de odihna !!

Am prieteni in randul politistilor si al pompierilor si totdeauna sefii au avut avantaje si nu cadrele medii sau mici acuma nu intelegeti ca le pling de mila dar grosierii astia ce se pun la adapost o sa fie pensionarii de aia de lux pe care boc sau basescu ai taiau retezau sau nu stiu ce le mai faceau !!!!! si nu nu am nici o "aderenta" politica , doar sunt satul de minciunile si propaganda politicienilor , TUTUROR politicienilor!
4.   Daca trimis de
(19 nov 2009, 17:51:37
Daca ramaneam la Academia de politie m-as fi bucurat ca pleaca big boss-ii:))) Dar asa ...nah ...n-am nicio treaba ... orisicum astia profita din plin din banii statului ...primesc la bani nici nu-ti poti imagina
5.   Multa sanatate domnu ROMICA trimis de
(19 nov 2009, 18:45:17
Ultimul pe lista este comisarul sef Romeo Butnariu, seful din ultimii ani al Serviciului de Politie Rutiera Suceava. ....bine ca iese si asta...in sfarsit...

hai v-am pupat...mai vb ...
6.   Care grei poilitiei !? trimis de
(19 nov 2009, 20:29:01
Nu trebuie exagerat,astia nus grei politiei,romica sa-l pupe undeva pe Motoc,in politie a facut numai umbra,era un nod in gatul lui Todirutz.

Ceilalti niste necunoscuti care au baut,au mincat si au f.........!!!!!!!!,scuze pentru dra de la cadre si ea trebe sa pupe pe cineva........

Grei politiei Sucevene,Gafencu,Mihalache,Gri s-au dus,altii nici intr-o suta de ani se vor naste !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei