Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 nov 2009 - Anul XIV, nr. 272 (4258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agenda

Unde fugim de-acasă...

Perioada 19 – 26 noiembrie

Joi, 19 noiembrie

Claudia Pavel - alias Cream, la Balul de la „Petru Muşat”

Pentru prima oară în acest an, Claudia Pavel - alias Cream concertează astăzi, la Suceava, de la ora 20:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Ea a fost invitată la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, spectacol care începe de la ora 18:00.
Claudia Pavel a renunţat de curând la vechiul nume de scenă Cream, odată cu lansarea celui de-al treilea single extras de pe albumul Wrong Girl for That, disponibil în Europa, dar şi în Japonia. Noua melodie, Don’t Miss Missing You, se bucură de un real succes, Claudia fiind o “răsfăţată” atunci când vine vorba de colaborările internaţionale. Single-ul Just a Little Bit a fost o surpriză de proporţii, fiind realizat în colaborare cu Fatman Scoop. Artista a ajuns la performanţe la care alţii nici nu visează, lucrând cu celebrul producător Scott Storch, cel care a colaborat cu nume grele din industria muzicală internaţională: Beyonce, Dr. Dre, 50 Cent, Mariah Carey, Nelly, Jessica Simpson, Kelly Rowland, Christina Aguilera.

 

Ziua naţională fără fumat, marcată la Iulius Mall Suceava

Ziua Naţională Fără Fumat este marcată la Iulius Mall Suceava, joi, 19 noiembrie 2009, printr-o serie de evenimente realizate în parteneriat cu Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor AREAS din Suceava, cu scopul de a încuraja fumătorii să renunţe la acest obicei nociv sănătăţii lor şi a persoanelor dragi.
Activităţile se vor desfăşura începând cu ora 17, la etajul Iulius Mall Suceava, iar din program amintim: difuzarea pe un ecran de proiecţie a unor filme de scurt-metraj şi a unor colaje, o expoziţie de desene ale copiilor de la Şcoala Generală din Bălcăuţi şi ale copiilor de la Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuţi.
De asemenea, special pentru această ocazie, trupa de pantomimă a aceluiaşi colegiu a pregătit o piesă de pantomimă care să ilustreze pericolele la care se expun fumătorii şi cum îi afectează şi pe cei din jur.

 

Seară de poezie, la Music Pub

Cenaclul „Zidul de hârtie” organizează astăzi, începând cu ora 18:00, la Music Pub, o nouă seară de poezie. Invitaţii serii vor fi Claudiu Dobre şi Ioana Huţuleac.
Primul invitat va oferi celor prezenţi o lectură publică de poezii din cele două volume ale sale, apărute anul acesta la editura Terra Design, „Poeme simple” şi „Între Eros şi Thanatos”.
Ioana Huţuleac, tânără poetă şi graficiană, membră a cenaclului „Zidul de hârtie”, va citi, în partea a doua a întâlnirii, unele dintre noile sale creaţii, după care vor urma discuţii pe marginea textelor. Moderatorul întâlnirii va fi Florin Dan Prodan. Alte detalii puteţi găsi pe www.ziduldehartie.wordpress.com

 

Lansare de carte, la City Gallery

La ora 14:30, în City Gallery (Shopping City Suceava) va avea loc lansarea cărţii „Legislativul în spaţiul Uniunii Europene”, autori Florin Alexandru Hrebenciuc şi Radu Constantin Pricope.


Expoziţie de pictură, la Shopping City

În perioada 16 - 30 noiembrie, la City Gallery - Shopping City Suceava puteţi vizita expoziţia de pictura a artistului Laurenţiu Dimisca şi expoziţia de sculptură semnată Vasile Soponariu.

 

Vineri, 20 noiembrie

Circul Europa, în parcarea Shopping City

În perioada 20-22 noiembrie, Circul Europa va susţine câteva spectacole, în parcarea Shopping City Suceava.
Programul spectacolelor: mâine, la ora 18:00; sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 15:00 şi 18:00 şi duminică, 22 noiembrie, la ora 15:00 şi 18:00.
Preţul unui bilet este 10 lei, iar la lojă 30 lei. Spectacolul cuprinde dresură de lei, cămile, lame, ponei, parada animalelor, Western Show, acrobaţii şi jonglerii.

 

Sâmbătă, 21 noiembrie

La Fierărie relansează muzica bună!

Iar de această dată se dansează pe noul ring de dans special pregătit pentru petreceri memorabile pe muzică OLDIES mixată de DjMc PaPa Jacky. Intrarea este liberă!!!
Primele petreceri cu spirit RETRO "COME 4 Super Oldies" sunt anunţate pentru sâmbătă, 21 noiembrie, începând cu ora 22, sfârşind a doua zi dimineaţa, şi pentru vineri 27 noiembrie, începând cu ora 22.
Organizatori: La Fierărie, Zile şi Nopţi Suceava. Parteneri: Librăriile ALEXANDRIA, gandeste.org, JCI Suceava, Magic FM & Vincon Vrancea

 

Târgul colecţionarilor, la Iulius Mall

Eveniment organizat, pe 21-22 noiembrie, la Iulius Mall în zona KidsLand, împreună cu Societatea Numismatică şi Filatelică Română Secţia Suceava, în cadrul căruia colecţionarii vor avea ocazia să admire, să expună şi să discute despre exponatele lor.

 

Fabrica de Lapte, la Iulius Mall

Caravana "Fabrica de Lapte" poposeşte pe 21-22 noiembrie şi la Iulius Mall Suceava. Copiii vor avea ocazia să se joace într-o Fabrică de Lapte gonflabilă, printre personaje din poveste.

 

Atletism
Cupa Sucevei, sala stadionului Areni, ora 10.00

 

Fotbal Liga a 2-a
Stadionul Areni, ora 11.00
FC Cetatea Suceava – Delta Tulcea

 

Volei, Divizia A2
Sala Unirea, ora 11.00
CSMU LPS Suceava – CSU CSŞ Galaţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 2139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei