Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2009 - Anul XIV, nr. 265 (4251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, în două filmuleţe pe Internet care îi ironizează pe Gâdea, Stan şi Badea

Miercuri, 11 Noiembrie 2009 (13:57:39)

Preşedintele Traian Băsescu este protagonistul a două filmuleţe postate pe Youtube, în care sunt ironizaţi Mihai Gâdea, Valentin Stan şi Mircea Badea şi în care este lansat un nou site - www.televizorulpresedinte.ro

În filmuleţul intitulat "Băsescu în gura presei", care are o durată de 1 minut şi 7 secunde, preşedintele Băsescu apare sprijinindu-se cu un cot de un televizor. El spune: "Afară plouă". Apoi în cadru apare doar televizorul, iar un bărbat care îl interpretează pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, comentează revoltat declaraţia şefului statului, iar la un moment dat spune: "Eu asta vreau să înţeleagă toţi telespectatorii: că, dacă noi schimbăm acuma preşedintele, n-o să mai plouă niciodată, ever". În final, replica lui Badea "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" devine "Minţim România şi asta ne ocupă tot timpul".

În cel de-al doilea filmuleţ, intitulat "Băsescu vs Gâdea&Stan", care durează 1 minut şi 55 secunde, preşedintele Băsescu apare tot sprijinindu-se cu un cot pe un televizor, nu spune nimic, doar se uită la ecran. Apoi în cadru apare televizorul, în care doi bărbaţi îi interpretează pe Mihai Gâdea şi Valentin Stan care comentează ceea ce se ascunde în spatele tăcerii şefului statului. Cel care îl interpretează pe Stan i se adresează colegului de emisiune cu formula "domnule Gâlmea".

În finalul ambelor filmuleţe, apare din nou preşedintele - în primul, zâmbind, iar în celălalt cu o mimică nedumerită. Apoi, apare mesajul "Votaţi televizorul?", iar mai jos scrie "detalii pe www.televizorulpresedinte.ro ".

Site-ul respectiv conţine mesajul "Votează, crede şi nu cerceta!". "În calitate de televizor, cea mai de încredere sursă de informare a românilor, vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României", mai scrie pe site, iar ca programe electorale sunt două link-uri ce trimit la paginile de web www.realitatea.net şi www.antena3.ro.

Pe site apare un om care în loc de cap are un televizor pe al cărui ecran rulează următoarele mesaje: "Vreau să credeţi şi voi ce cred şefii mei", "Vreau ca această criză financiară să pară a fi sfârşitul lumii", "Vreau să credeţi că vă vorbesc din suflet şi că nu e vorba de bani şi de putere", "Vreau ca românii să fie cât mai dezamăgiţi de ei şi de ţara în care trăiesc", "Vreau să uitaţi de ştirile bune, pentru că relele fac rating", "Vreau să ştiţi că numai prin scandal şi văicăreli putem ieşi din această criză", "Vreau ca politicienii care mă supără să plătească", "Vreau să repet aceleaşi ştiri neplătite până când vă vor intra în cap".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, în două filmuleţe pe Internet care îi ironizează pe Gâdea, Stan şi Badea.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, în două filmuleţe pe Internet care îi ironizează pe Gâdea, Stan şi Badea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei