Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2009 - Anul XIV, nr. 265 (4251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Viaţă de selecţioner

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Îmi închipuiam că meseria cea mai ingrată din branşa fotbalului este cea de arbitru, dar, după câte se vede, nici cea de selecţioner nu-i de colea. Şuturile pe care şi le ia Lucescu jr. pe tema selecţiei încep să pară exagerate, disproporţionate. Nu numai investitorii sunt vocali, contestaţiile sunt vizibile şi pe forumuri sau bloguri. Poate fac o comparaţie pretenţioasă, dar aş asemui această lipsă de înţelegere a unor suporteri cu incapacitatea oamenilor de a înţelege că trecutul face să încolţească viitorul. Altfel, istoria se repetă odată cu greşelile. Câte bobârnace şi-a luat Lucescu-tatăl când l-a recondiţionat pe Boloni! Sau pentru că a adus o ceată de hunedoreni la lot! Printre alţii şi pe Petcu sau Dubinciuc! Dar sita a cernut şi au rămas cei care au avut ceva de oferit. Ce atâta tevatură cu Mara? Era mai bun Cociş? Poate nici nu va fi om de bază, dar un selecţioner poate să facă şi încercări până la coagularea unui grup. Degeaba construim viitorul dacă ignorăm trecutul. Drept este că în vremurile noastre totul se face în viteză maximă, nici timpul nu mai are răbdare. Seniorul îşi permitea să întrerupă campionatul ca să ducă naţionala în turneu prin America de Sud. Acum ar fi o utopie, toamna e înţesată de meciuri europene, iar primăvara ar urla alde Borcea sau Becali cu şapte guri.
Am intrat, deci, în săptămâna meciului amical cu Polonia, oarecum important pentru că marchează declaraţia de independenţă a lui Răzvan Lucescu. Este esenţial a începe preliminariile viitoare cu un grup în care care să tragă toţi în aceeaşi direcţie, dar şi în acelaşi timp, ca la canotaj. Principalul vizat, Adrian Mutu, a scăpat cumva, printr-un fel de condamnare în contumacie. Când să fie pedepsit, să simtă, el se accidentează. Genială mutare, să recunoaştem!
Un alt tricolor din vechea gardă frizează însă neverosimilul. Retrasul Contra îi reproşează lui Lucescu jr. că nu l-a sunat să-l întrebe dacă revine! Oare Guriţă chiar nu mai are altă jucărie?! Surse nedemne de neîncredere (sic!) afirmă că ulterior selecţionerul l-ar fi întrebat şi, după ce Guriţă i-a confirmat că este din nou disponibil, i-ar fi comunicat că nu se află în vederile sale...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viaţă de selecţioner.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Viaţă de selecţioner5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei