Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2009 - Anul XIV, nr. 265 (4251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprescu:Românii sunt dezamăgiţi şi cred că stând în casă pedepsesc politicul, dar se pedepsesc pe ei

Miercuri, 11 Noiembrie 2009 (15:15:40)

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că "există oameni care de 20 de ani jefuiesc neamul", astfel că românii sunt "dezamăgiţi" şi consideră că stând în casă "pedepsesc politicul, dar se pedepsesc pe ei".

"Partidele politice suferă la vârf de apăsarea grupurilor de interese. Există oameni care de 20 de ani jefuiesc neamul ăsta. Am avut dimensiunile reale după un an şi jumătate la Primăria Capitalei şi am responsabilitatea vorbelor mele. Românii sunt dezamăgiţi, plictisiţi şi cred că dacă stau în casă pedepsesc politicul, dar se pedepsesc pe ei", a spus Sorin Oprescu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, dacă alegătorii vor să se scuture "de copita politicului" au ocazia să voteze un candidat independent, care ar putea aduce "echilibrul în societatea românească".

Sorin Oprescu a afirmat că partidele refuză să creadă că sunt în "faliment politic", de aceea manifestă "un apetit" pentru independenţi cum ar fi Klaus Iohannis.

"Au nevoie de un personaj în stare să acopere această impotenţă socială a partidelor", a spus Oprescu.

Acesta a subliniat că "politicul" l-a acuzat în campania electorală de înţelegere, ba cu Băsescu, ba cu Iliescu, ba cu Patriciu.

"Politicul te acuză de înţelegere. Întâi am fost înţeles cu Băsescu, apoi cu Iliescu, dup-aia cu Patriciu. Dacă Patriciu ar fi avut atâţia bani să le dea celor pe care i-ar dori, mai bine îşi făcea o ţară a lui şi punea un şambelan", a spus Oprescu.

Sorin Oprescu a vizitat, miercuri, mai multe societăţi comerciale din municipiul Dej, s-a întâlnit cu Marius Bojiţă, preşedintele Universităţii de Medicină şi Farmacie Cluj şi a vizitat o clinică privată din Cluj-Napoca. Candidatul independent mai are programate o întâlnire cu medicii clujeni, una cu PS Florentin Crihălmeanu, episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, şi cu grupul său de sprijin pentru campania electorală. În cursul serii, Sorin Oprescu este aşteptat la un concert al trupei "Iris".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprescu:Românii sunt dezamăgiţi şi cred că stând în casă pedepsesc politicul, dar se pedepsesc pe ei.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprescu:Românii sunt dezamăgiţi şi cred că stând în casă pedepsesc politicul, dar se pedepsesc pe ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei