Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2009 - Anul XIV, nr. 265 (4251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Bălan reclamă „agresivitatea ieşită din comun” a adversarilor politici

Miercuri, 11 Noiembrie 2009 (15:51:42)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, consideră că în judeţul nostru campania electorală este „de o agresivitate ieşită din comun” şi pune acest lucru pe seama adversarilor politici ai democrat-liberalilor. „Se manifestă prin distrugeri masive ale materialelor de campanie- bannere, panouri şi afişe. În anumite localităţi din zona Rădăuţi, pe fiecare ostreaţă de gard este moaca lui Geoană, iar panotajul PD-L lipseşte cu desăvârşire, în condiţiile în care cu doar o zi înainte toate materialele erau la locul lor”, a declarat, miercuri, deputatul Bălan.
El a făcut apel la toate partidele antrenate în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie, să dea dovadă de calm şi înţelepciune. „O campanie nu poate fi câştigată doar după numărul ostreţelor din gard”, a spus Bălan.
În acelaşi timp, parlamentarul şi-a acuzat adversarii politici şi de duplicitate, cu referire la refuzul coaliţiei majoritare din Parlament de a vota cabinetul propus de premierul desemnat Liviu Negoiţă. În opinia lui Ioan Bălan, Guvernul Negoiţă ar trebui validat de parlamentarii opoziţiei pentru că astfel ar lua sfârşit criza politică, invocată zilnic de PSD şi PNL. „În aceste zile, le-ar fi uşor să pună capăt crizei politice prin validarea Cabinetului Negoiţă, mai ales că stă tot în puterea lor, având majoritate, ca dacă nu le convine să-l înlăture prin moţiune de cenzură”.
Bălan crede că de fapt interesul PSD este de a abate atenţia opiniei publice de la ceea ce se întâmplă în Parlament „prin tot felul de sondaje care îl plasează pe Geoană ca favorit”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan reclamă „agresivitatea ieşită din comun” a adversarilor politici.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bălan reclamă „agresivitatea ieşită din comun” a adversarilor politici3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
(11 nov 2009, 17:23:43
o campanie calma si decenta nu se poate in suceava. Daca nu va atacati in presa nu are farmec. Asta inseamna campanie electorala? Rahaturi rupte si declaratii de presa? Asta este rolul unui deputat ? Asa ne repezinta interesele in parlament? Cu declaratii de presa? Imi e rusine de voi, deputatii si senatorii deS Suceava ... numai circ ...
2.   Sfat trimis de
(11 nov 2009, 23:09:57
Balane, ia matale si vezi-ti de micii si berile pe care trebuie sa le dai ca sa scoti un scor decent in Burdujeni, ca te mananca Flutur cu fulgi cu tot. Ca oamenii aia NU TRAIESC BINE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei