Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întrebările presei pe tema Guvernului Negoiţă, subiect de pariu între Boc şi Videanu

Luni, 9 Noiembrie 2009 (14:28:03)

Liderul PDL, premierul interimar, Emil Boc a reluat, luni, apelul către parlamentari pentru a acorda votul de învestitură Guvernului Negoiţă, arătând totodată că solicitările primite din partea presei de a comenta pe tema noului Cabinet au devenit un subiect de pariu între el şi ministrul Videanu.

Solicitat, luni, de jurnalişti să comenteze şansele Guvernului Negoiţă de a obţine votul de învestitură al Parlamentului, Emil Boc, prezent la sediul Ministerului Sănătăţii, s-a întors către ministrul interimar de resort, Adriean Videanu, şi a exclamat: "Am pierdut pariul!".

El a explicat apoi presei că a pariat cu Videanu dacă tema Guvernului Negoiţă va reprezenta a doua sau a treia întrebare a jurnaliştilor.

"Eu am spus că va fi a doua întrebare, ministrul a zis că va fi a treia. Am pierdut pariul", a spus Boc. Primele două întrebări ale jurnaliştilor au fost pe tema cazurilor de îmbolnăvire cu AH1N1.

Premierul interimar a reluat apoi apelul către parlamentari de a vota Guvernul pe care îl va propune Liviu Negoiţă, arătând că orice zi de întârziere costă România.

"Toţi se uită la Palatul Parlamentului, sper ca şi parlamentarii să se uite cu ochi buni la lista premierului desemnat", a spus Boc.

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, a anunţat, luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, că lista Guvernului este finalizată şi va fi depusă în Parlament, având susţinerea PDL şi a independenţilor.

PSD a decis, luni, ca prin proceduri parlamentare să determine ca votul asupra învestirii Cabinetului Negoiţă să nu fie dat înaintea alegerii noului şef al statului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Conform surselor citate, social-democraţii vor ca un nou Guvern să fie învestit abia după alegerea noului preşedinte al ţării.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întrebările presei pe tema Guvernului Negoiţă, subiect de pariu între Boc şi Videanu.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întrebările presei pe tema Guvernului Negoiţă, subiect de pariu între Boc şi Videanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei